pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tako velika sta že Brendijeva vnuka

7. 1. 2019; 11.00
Avtor: K.M.
BRENDI 4

Legenda slovenske glasbe foto: Arhiv Svet24

Priljubljeni slovenski glasbenik je vnuka žal dobil šele po prerani smrti leta 2011. Deklica in deček pa sta že prava mala korenjaka.

Brendijeva hči Tina Vunjak se je leta 2014 poročila z glasbenikom Anžetom Zavrlom iz zasedbe Gadi, nekaj mesecev po poroki pa sta se razveselila še prvorojenca, ki sta ga poimenovala Brendi, konec leta 2016 pa se je par razveselil še hčere, ki sta jo poimenovala Diora

4-letnik in 2-letnica sta danes že prav navihana otroka, ki ju Tina rada deli na svojih družbenih omrežjih, ob tem pa seveda skriva njuna obraza in ju tako vsaj delno zaščiti. Na družbenem omrežju je tako že večkrat pokazala, da tako kot vsi ostali družinski člani tudi najmlajša dva obožujeta glasbo, predvsem Brendi, ki že pridno vadi igranje harmonike. Kar pa niti ni tako zelo presenetljivo, saj se z glasbo z očetove in stričeve strani srečujeta skoraj vsak dan. 

Tina je v svojih objavah razkrila, da se otroka odlično razumeta tudi s svojim stricem Dejanom Vunjakom in pa, da je Brendi konec lanskega leta tudi prvič stopil na smučke. 

Brendi

Brendi foto: Facebook

prejšnji članek
Nekdanji tekmovalec Bara oster do produkcije
Svet slavnih
Nekdanji tekmovalec Bara oster do produkcije
naslednji članek
V porodnišnici so glasno jokali
Svet slavnih
V porodnišnici so glasno jokali