hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Velika vrnitev: Susan Boyle osvojila zlati gumb!

8. 1. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Susan Boyle

Susan Boyle foto: Instagram

Pred nekaj urami je na oder šova America's Got Talent: The Champions stopila Susan Boyle ter povsem osupnila publiko in žirijo.

Susan Boyle je po devetih letih ponovno stopila pred Simona Cowella, ki je bil nad prihodom svojo ljubljenke več kot navdušen. Tudi publika jo je pozdravila s stoječimi ovacijami, polna pričakovanja, kaj jim je pripravila ikona šova, ki je pred leti prižgala svojo zvezdo in poklonila upanje vsem tistim, ki si niso upali stopiti iz svoje sence.

"Ko so me prvič videli, se je med občinstvom večino ljudi smejalo, ampak prisluhnili so mojemu glasu, zaradi česar so spremenili mnenje. Ne pričakuješ, da bodo ljudje tako navdušeni nad teboj. Vesela sem, da sem stopila na tisti oder," se spominja danes 57-letna pevka.

In zakaj se je odločila za sodelovanje v seriji šova AGT: The Champions? Vsekakor ne za to, da bi se sončila v soju slave, kot pravi, želi biti prvakinja za vse tiste, ki ne verjamejo, da jim lahko uspe, za tiste ki nimajo glasu, za vse tiste ljudi, ki jih družba ignorira. "Čutim, da sem zmagovalka zanje. Vrnitev ne pomeni, da ste izgubili, gre za izpolnitev neuresničene obljube samemu sebi," je dejala Boylova, zatem pa zapela pesem 'Wild Horses' in tako zelo navdušila prisotne, da ji je Mel B namenila zlati gumb.

Celoten nastop Susan Boyle si lahko ogledate v spodnji video zgodbi …

prejšnji članek
Kaj o zmagovalcu Bara meni Emi?
Svet slavnih
Kaj o zmagovalcu Bara meni Emi?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nekdo vam nekaj skriva
Horoskop
Dnevni horoskop: Nekdo vam nekaj skriva
#nasazenazenska
nasazenazenska