nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žalostna ljubezenska zgodba zvezdnice Dedinje Vendavala

13. 1. 2019; 08.00
Avtor: K.M./Vklop
tele-michelle2

Od vseh vlog Michelle najbolj uživa v vlogi Marcelove mame, Josua pa kljub ločitvi ostaja ljubezen njenega življenja. foto: Revija Vklop

30-letno mehiško igralko Michelle Renaud smo te dni na slovenskih televizijah spremljali v kar dveh telenovelah, Dedinja Vendavala ter pravkar končani Moč in strast. Sicer pa je v svetu telenovel že od leta 1992, ko je zaslovela še kot otrok, nato pa se je za nekaj let umaknila. Leta 2006 se je vrnila z vlogo Michelle Pineda v tudi v Sloveniji izjemno priljubljeni telenoveli Rebelde.

Velika ljubezen in ločitev

Michelle se je novembra leta 2016 poročila s svojo veliko ljubeznijo, Josuejem Alvaradom, že čez nekaj mesecev pa sta se razveselila sina Marcela Alvarada Renauda. A v zakonu ni bilo vse rožnato. Manj kot dve leti po pravljični poroki sta se Michelle in Josue razšla. Igralka je novico potrdila v mesecu oktobru. »V redu sem, sem samska. Naredila sva vse v mejah razuma, najbolj lepih,« je takrat priznala v eni izmed oddaj. Vseeno so se hitro pojavile govorice o tem, da naj bi njo in sina nekdanji mož ustrahoval in da naj bi bil celo nasilen, a jih je igralka odločno zanikala. »Te govorice me spravljajo v smeh. To pride z uspehom in moj nekdanji mož to razume. Res imava tako dober odnos, da se temu smejeva skupaj. Vseeno mi je za vse, kar objavljajo, če le ne vpliva nanj oziroma na najinega sina ... no, ali name,« so besede, s katerimi se je postavila po robu govoricam o nasilju. »Sprejela sem najboljšo odločitev. Izbrala sem najboljšega očeta na svetu, zagotovo,« je še dodala.

prejšnji članek
Krivi se za ženino smrt
Svet slavnih
Krivi se za ženino smrt
naslednji članek
Sta zaročenca v resnih težavah?
Svet slavnih
Sta zaročenca v resnih težavah?
#nasazenazenska
nasazenazenska