benjamin-netanjahu
Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami sprejeli odločitve"

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

S turškimi telenovelami še nismo končali

12. 1. 2019; 05.00
Avtor: K.M./Vklop
Maščevanje v visokih petah

Maščevanje v visokih petah foto: Planet TV

Čas je za Maščevanje v visokih petah.

Takoj po koncu turške telenovele Ne izpusti me je na male ekrane prišlo nekaj novega s strani turške produkcije. Tako smo tudi v leto 2019 vstopili v duhu vse bolj priljubljenih turških vsebin.



Na malih ekranih boste zdaj lahko uživali v udarni telenoveli Maščevanje v visokih petah (Ufak Tefek Cinayetler). Glamurozna drama s primesmi trilerja, ki so jo snemali med letoma 2017 in 2018, vas bo popeljala v svet mračnih skrivnosti visoke družbe. Štiri lepe in uspešne ženske, prijateljice iz otroštva, se ponovno srečajo kot odrasle ženske, a med seboj nimajo poravnanih računov …

Arzu, Merve in Pelin so se kot najstnice s kruto potegavščino znesle nad svojo ambiciozno prijateljico Ojo. Potegavščina je na njej pustila hude posledice: bila je osramočena, hudo prizadeta, obhajale so jo samomorilske misli. Skozi leta so Arzu (Tülin Özen), Merve (Aslihan Gürbüz) in Pelin (Bade İşçil) ostale v tesnem stiku, ničesar pa niso slišale o Oji (Gökçe Bahadir). Ker so se bale, da je storila samomor, si niso nikoli upale poskusiti stopiti v stik z njo. Vendar pa usoda četverico ponovno združi in Oja ima priložnost za maščevanje.

Maščevanje v visokih petah foto: Planet TV



Visokoproračunska krimi serija Maščevanje v visokih petah prinaša intrigantno zgodbo in štiri močne ženske like, ki poleg napetosti in drame prinašajo kanček humorja. Vse štiri junakinje se med seboj razlikujejo tako po značajih kot po stilu oblačenja, ustvarjalci serije pa so za potrebe snemanja zgradili posebno četrt, v kateri živijo. Njen scenarist Meriç Acemi pravi, da gre za podoben format, kot ga imajo ameriške serije, ki je med gledalci tudi najbolj priljubljen, ravno v tem pa naj bi se skrival uspeh te turške telenovele.

Na kratko o glavnih igralkah:

Maščevanje v visokih petah foto: Planet TV


Tülin Özen: 38-letna turška igralka je v svet igre vstopila leta 2003, zdaj pa je za njo že več kot 20 večjih vlog. V preteklih letih je bila že večkrat nominirana za najboljšo igralko, večkrat je nagrado tudi osvojila.
Bade İşçil: 35-letna igralka je diplomirala iz oblikovanja oblačil, a se je leta 2007 odločila za igro. Leta 2013 se je poročila s poslovnežem Malkoçom Sualpom, s katerim ima sina Azura, a njun zakon žal ni trajal.
Aslıhan Gürbüz je diplomirala iz gledališke igre, leta 2011 pa je dobila zlatega metulja, filmsko nagrado, za najboljšo igralko v komediji. 35-letnica je sicer v svetu filma in serij dejavna vse od svojega 21. leta, njena zadnja večja vloga pa je bila ravno v Maščevanju v visokih petah.
Gökçe Bahadır: 37-letna igralka je nastopila že v veliko filmskih, televizijskih in gledaliških vlogah. Leta 2011 se je poročila z igralcem Alijem Sunalom, a sta se že leta 2012 ločila.

Ne tako značilna turška nadaljevanka, ki prinaša spletke, skrivnosti, dober slog in kanček humorja, bo na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri.

prejšnji članek
Kako se Vesna Pernačič znajde med svojimi fanti?
Svet slavnih
Kako se Vesna Pernačič znajde med svojimi fanti?
naslednji članek
Balzam za ustnice lahko še dodatno škoduje
Moda&Lepota
Balzam za ustnice lahko še dodatno škoduje
#obraziavenija
obraziavenija