julia roberts 1 Odkrito.si

Julie Roberts sorodniki njenega moža na začetku ...

droga, lasulja, kokain Svet24.si

FOTO: Pod lasuljo skrival pol kilograma kokaina v ...

lunin mrk Petisvet.si

16. 7. 2019 ob 23.31: prihaja vaš sovražnik ali...

Lastovke Svet24.si

Po obisku inšpekcije oziroma "mestnih gospa": A ...

Meadow Walker Svet24.si

FOTO: Hči Paula Walkerja je vedno bolj podobna ...

Sophie Turner, Joe Jonas Najstnica.si

Medene tedne preživljata na Maldivih

ana jaka 2 Njena.si

Jaka Hafner je postal očka!

S turškimi telenovelami še nismo končali
| K.M./Vklop

S turškimi telenovelami še nismo končali

Maščevanje v visokih petah, Planet TV

Čas je za Maščevanje v visokih petah.

Takoj po koncu turške telenovele Ne izpusti me je na male ekrane prišlo nekaj novega s strani turške produkcije. Tako smo tudi v leto 2019 vstopili v duhu vse bolj priljubljenih turških vsebin.

Na malih ekranih boste zdaj lahko uživali v udarni telenoveli Maščevanje v visokih petah (Ufak Tefek Cinayetler). Glamurozna drama s primesmi trilerja, ki so jo snemali med letoma 2017 in 2018, vas bo popeljala v svet mračnih skrivnosti visoke družbe. Štiri lepe in uspešne ženske, prijateljice iz otroštva, se ponovno srečajo kot odrasle ženske, a med seboj nimajo poravnanih računov …

Arzu, Merve in Pelin so se kot najstnice s kruto potegavščino znesle nad svojo ambiciozno prijateljico Ojo. Potegavščina je na njej pustila hude posledice: bila je osramočena, hudo prizadeta, obhajale so jo samomorilske misli. Skozi leta so Arzu (Tülin Özen), Merve (Aslihan Gürbüz) in Pelin (Bade İşçil) ostale v tesnem stiku, ničesar pa niso slišale o Oji (Gökçe Bahadir). Ker so se bale, da je storila samomor, si niso nikoli upale poskusiti stopiti v stik z njo. Vendar pa usoda četverico ponovno združi in Oja ima priložnost za maščevanje.

Foto: Planet TV - Maščevanje v visokih petahVisokoproračunska krimi serija Maščevanje v visokih petah prinaša intrigantno zgodbo in štiri močne ženske like, ki poleg napetosti in drame prinašajo kanček humorja. Vse štiri junakinje se med seboj razlikujejo tako po značajih kot po stilu oblačenja, ustvarjalci serije pa so za potrebe snemanja zgradili posebno četrt, v kateri živijo. Njen scenarist Meriç Acemi pravi, da gre za podoben format, kot ga imajo ameriške serije, ki je med gledalci tudi najbolj priljubljen, ravno v tem pa naj bi se skrival uspeh te turške telenovele.

Na kratko o glavnih igralkah:

Foto: Planet TV - Maščevanje v visokih petah


Tülin Özen: 38-letna turška igralka je v svet igre vstopila leta 2003, zdaj pa je za njo že več kot 20 večjih vlog. V preteklih letih je bila že večkrat nominirana za najboljšo igralko, večkrat je nagrado tudi osvojila.
Bade İşçil: 35-letna igralka je diplomirala iz oblikovanja oblačil, a se je leta 2007 odločila za igro. Leta 2013 se je poročila s poslovnežem Malkoçom Sualpom, s katerim ima sina Azura, a njun zakon žal ni trajal.
Aslıhan Gürbüz je diplomirala iz gledališke igre, leta 2011 pa je dobila zlatega metulja, filmsko nagrado, za najboljšo igralko v komediji. 35-letnica je sicer v svetu filma in serij dejavna vse od svojega 21. leta, njena zadnja večja vloga pa je bila ravno v Maščevanju v visokih petah.
Gökçe Bahadır: 37-letna igralka je nastopila že v veliko filmskih, televizijskih in gledaliških vlogah. Leta 2011 se je poročila z igralcem Alijem Sunalom, a sta se že leta 2012 ločila.

Ne tako značilna turška nadaljevanka, ki prinaša spletke, skrivnosti, dober slog in kanček humorja, bo na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri.