Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira spet na hujšanje

11. 1. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
indira ekic

Indira Ekić: Od sramežljive tekmovalke do samozavestne komentatorke. foto: Planet TV

Napočil je čas za uravnavanje telesne teže …

Decembru smo sicer že pomahali v slovo, imamo pa mnogi s prehodom v novo koledarsko leto malce manj prijeten spomin na praznične dni. Ste si tudi vi med prazniki privoščili dobrote, na katere vas sedaj opozarja preveč iskrena tehtnica? Potem morda ne bo odveč misel, da na jedilnik umestite nekoliko bolj zdrave grižljaje.

Uravnavanja telesne teže se je lotila tudi slavna tekmovalka shujševalnega šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić, ki se je že pred dnevi odločno poslovila od dobrot in zakorakala nazaj na skrbno začrtano pot zdravega življenjskega sloga.

S pomočjo treningov in enomesečne diete bo tako kmalu stopila sledi na praznično razvajanje in ker velja za osebo z močno voljo, ji bo nemara slednje zelo hitro uspelo.

Lepotička se zastavljene diete marljivo drži že osmi dan, pri čemer s sledilci na družabnem omrežju deli podrobnosti prehranskega načrta, opažanja in uspehe. Z zastavljenimi cilji je Indira spodbudila k spremembam tudi svoje sledilce, mnogi so se namreč odločili, da se ji pri topljenju kilogramov pridružijo.

prejšnji članek
Kaj se s Klemnom Bunderlo dogaja po operaciji?
Svet slavnih
Kaj se s Klemnom Bunderlo dogaja po operaciji?
naslednji članek
Dnevni horoskop: Ljuba oseba vas bo razočarala
Horoskop
Dnevni horoskop: Ljuba oseba vas bo razočarala