Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Finalistka Maja ni več takšna

16. 1. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
maja begovic obrez

Maja Begović foto: mediaspeed

Finalistka druge sezone shujševalnega šova Maja Begović je korenito spremenila svoj videz. 'Če so spremembe, naj bodo tudi dobro vidne, v vseh pogledih.'

Pred vrati je tretja sezona šova The Biggest Loser Slovenija, a preden spoznamo nove tekmovalce, pokukajmo še v svet borcev, ki so med in po šovu dokazali, da premorejo veliko volje za uresničitev zastavljenih ciljev.

Tokrat smo za rokav pocukali simpatično tekmovalko Majo Begović, ki nam je smeje se pojasnila, da jo ljudje še vedno prepoznavajo in spodbujajo na poti do novih uspehov. No, se je pa od tedaj, ko smo jo spremljali pred malimi ekrani, precej spremenila. Kot lahko vidite, je vitkejša, odločila pa se je tudi za spremembo barve las in svetle odtenke zamenjala za modro vijolične tone. "Če so spremembe, naj bodo tudi dobro vidne, v vseh pogledih."

Maja pred in ob koncu shujševalnega šova. foto: Planet TV

Brez telovadbe ne gre: Do poletja – 20 kg

Izlačanka je sončno jutro izkoristila za trening v naravi in nam priznala, da je nedavno prišla do pomembnega spoznanja. "Zadnji mesec v letu je bil zame precej naporen. Decembra sem namreč malo opustila telovadbo in moram priznati, da se je to zelo poznalo na počutju. Spoznala sem, da je telovadba postala del mojega življenja in da brez nje praktično ne morem," iskreno pove in nam namigne, da že aktivno stopa po poti do novih uspehov. "Moj prvi največji cilj je, do poletja izgubiti 20kg, drugi največji cilj, pa naj ostane za zdaj še majhna skrivnost."

prejšnji članek
Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom
Zdravje
Žena slovenskega režiserja zbolela za rakom
naslednji članek
Prvi poljub Line Kuduzović
Svet slavnih
Prvi poljub Line Kuduzović
#obraziavenija
obraziavenija