stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hčerka kralja popa pristala na psihiatriji

17. 1. 2019; 06.00
Avtor: T. J.
paris jackson

Ker je opazila, da se njeno duševno stanje slabša, se je Paris odločila za zdravljenje v psihiatrični kliniki. foto: Profimedia

Paris Jackson, ki nujno potrebuje počitek, se je kar sama odločila za zdravljenje v psihiatrični kliniki.

Pri 15 letih je Paris Jackson, hčerka pokojnega kralja popa Michaela Jacksona, prvič poskušala storiti samomor. Ali je takrat res nameravala umreti ali je šlo le za vzbujanje pozornosti oziroma klic na pomoč, ni znano, a o tem seveda obstajajo najrazličnejše teorije. Dejstvo pa je, da se 20-letno dekle vedno znova bojuje s psihičnimi težavami. »Z depresijo in napadi panike moram nekako shajati brez kakršnekoli pomoči,« je predlani dejala v nekem intervjuju. Zdaj je njeno psihično stanje očitno spet tako slabo, da se je zatekla po strokovno pomoč in samoiniciativno obiskala psihiatrično kliniko. Za to potezo se je menda odločila zato, ker je opazila, da je njeno duševno stanje čedalje slabše. »Odločila se je, da si mora vzeti premor, da bo zbrala pogum in poskušala začeti znova, da se bo na novo orientirala in da bo fizično ter duševno zdravje postavila na prvo mesto,« je za televizijsko oddajo Entertainment Tonight povedal dobro obveščen vir.

Paris so v preteklosti vedno znova povezovali z mamili. Prav pred koncem lanskega leta so se pojavile govorice, da imata s fantom Gabrielom Glennom težave s prepovedanimi substancami. »Paris je trenutno povsem izgubljena in vsi menijo, da z Gabrielom jemljeta mamila,« je za spletno stran Radar Online takrat povedal vir. Ali se Paris v psihiatrični kliniki zdravi tudi zaradi odvisnosti od mamil, pa za zdaj še ni znano.

prejšnji članek
Vnukinja Zorana Predina že po očetovih stopinjah!
Svet slavnih
Vnukinja Zorana Predina že po očetovih stopinjah!
naslednji članek
Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda
Svet slavnih
Esmeralda: Tepček Melesio se ne preda