stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nova zvezdniška ljubezen: To je izdalo Brada Pitta

21. 1. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
brad Charlize Theron

Brad Pitt in Charlize Theron foto: Profimedia

Ameriški mediji so s slastjo ugriznili v novico o novi ljubezni igralca Brada Pitta. Slednji namreč na minulem dogodku ni skrival naklonjenosti do lepe igralke Charlize Theron.

Brad Pitt je zaljubljen. In menda ne gre zgolj za slepa ugibanja ameriških medijev, ki igralca že vse od razvpitega razhoda z Angellino Jolie romantično povezujejo s številnimi damami. Tokrat se je na naslovnicah znašlo ime znane ameriške igralke Charlize Theron. Brad svoje 'srčne izbranke' uradno ni predstavil javnosti, tako kot do sedaj, namreč tudi danes zgolj modro molči in si misli svoje.

No, svoje pa si mislijo tudi ameriški novinarji, ki so parček ujeli na filmski zabavi v Los Angelesu. Minuli teden sta si najprej ločeno ogledala filmsko projekcijo, Brad se je mudil pred velikim platnom filma If Beale Street Could Talk, Charlize pa se je posvetila filmu Roma. Večer sta nato zaključila skupaj, na filmski zabavi, ki se je odvila v znanem hotelu Chateau Marmont. In prav tam sta z izmenjavanjem naklonjenosti pometla z ugibanji, Brad je Charlize odkrito objemal, parček se je veliko dotikal drug drugega, novinarjem pa ni ušel niti zapeljiv pomežik, ki ga je Brad namenil svoji izbranki.

"Videvata se že kakšen mesec. Prijatelja sta sicer že nekaj časa, a zdaj so se stvari razvile v drugo smer," je pojasnil vir blizu paru, častnik The Sun pa pojasnjuje, da ju je pred leti seznanil Charlizin nekdanji zaročenec Sean Penn.

prejšnji članek
Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na Švabova vrata
Svet slavnih
Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na Švabova vrata
naslednji članek
Redka skupna fotografija Damijana Jankovića in Ursule Gawish
Svet slavnih
Redka skupna fotografija Damijana Jankovića in Ursule Gawish
#nasazenazenska
nasazenazenska