sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivna poroka: Vam je všeč nevesta?

25. 1. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
domen valič

Domen Valič, spet samski že hodi na zmenke. foto: Mediaspeed.net

Domen Valič se je poročil. No, a kot nevesta v belem ni ravno prekipeval od sreče. Seveda je zopet nekaj zanimivega ušpičil. A brez skrbi, ne pred oltarjem, pač pa pred fotografskim objektivom.

Imeti Domna Valiča za prijatelja, mora biti res sila zabavno. Kot kaže, namreč ni navihan le na odru, saj za norčije poskrbi tudi tedaj, ko je v domači družbi. In kaj zanimivega je naredil tokrat? Ne boste verjeli, a oblekel se je v nevesto in skupaj z bradatim ženinom pred fotografsko kamero uprizoril serijo šaljivih utrinkov.

Zgodba, ki jo je v objektiv ujela umetniška fotografinja Urša Premik, kot kaže za parček ni bila ravno vzpodbudna, vsaj kar se tiče neveste. Sodeč po fotografiji, ki jo je Domen delil s prijatelji na družabnem omrežju, namreč nevesta v poročno obleko ni zdrsnila prostovoljno. Igralec je ob objavi fotografije pojasnil, da gre za poročno darilo in namignil, da so preostale fotografije preveč nagajive, da bi jih delil z javnostjo.

"Projekt 'poročno darilo' je uspel v vsem svojem sijaju. Končna verzija ni za javnost, ker je za prjatle, majhen drobec tega pa lahko pošpegate."

No, kaj porečete na žalostno nevesto in strastnega ženina?

prejšnji članek
Resnica o njenem delu je povsem drugačna
Svet slavnih
Resnica o njenem delu je povsem drugačna
naslednji članek
Dnevni horoskop: Pri delu boste naredili vtis
Horoskop
Dnevni horoskop: Pri delu boste naredili vtis
#obraziavenija
obraziavenija