Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Privoščite si SPA razvajanje v udobju lastnega doma

28. 1. 2019; 03.00
Avtor: PR
Zimsko sproščanje z Geberitom

Zimsko sproščanje foto: Promocijski material

Zima je idealen čas za razvajanje, zato mraz in dolge večere izkoristite za sproščanje telesa in duha. Po dolgem dnevu si privoščite prijetno sproščanje kar v domači kopalnici.

Moderna kopalnica je namreč postala idealen prostor za sprostitev in razvajanje, pravijo v Geberitu, vodilnem inovatorju in ustvarjalcu trendov na področju sanitarne tehnike. Izkoristite hladne večere za toplo sproščujočo kopel, ki vas bo pomirila in napolnila vaše baterije. Prižgite dišeče svečke in pomirjujočo glasbo v stilu prestižnih spajev, ter si pripravite penečo kopel. Kot osnovni element sproščanja je kopalna kad s premišljenimi Geberitovimi detajli nepogrešljiva izbira za domače wellness užitke. Inovativni Geberitovi sistemi za dotok in odtok vode so elegantno in diskretno vstavljeni v kad ter oblikovani s posebnim namenom, da odstranijo moteče elemente ter vam omogočajo maksimalno udobje. Obenem pa jih odlikuje visoka zmogljivost odtekanja in zaščita pred mašenjem. Zahvaljujoč inteligentnemu dizajnu in naboru različnih barv so Geberitove rešitve za kopalne kadi prava izbira za sodobno kopalnico. Opremite svojo kopalnico za užitek in si privoščite čas zase.

Odtočni sistem Geberit PushControl

Ploska tipka je edini vidni del odtoka za kopalne kadi z Geberit tehnologijo PushControl, kar zagotavlja najvišjo stopnjo udobja. Tipka omogoča preprosto odpiranje in zapiranje odtoka s pritiskom na gumb.

Odtočni sistem Geberit PushControl foto: Promocijski material

Odtok Geberit za kopalno kad s funkcijo dotoka

Dotok in odtok, združena v en sam čudovit element. Kot vsi drugi izdelki Geberit za kopalne kadi je tudi dotok nad prelivom na voljo v treh izvedbah: sijajnem ali mat kromu ter zlati barvi.

Odtok Geberit za kopalno kad s funkcijo dotoka foto: Promocijski material

Kopalnica za domači SPA

Kopalnica za domači SPA foto: Promocijski material

prejšnji članek
Tečno vprašanje za Vicky
Svet slavnih
Tečno vprašanje za Vicky
naslednji članek
Domača mešanica, ki bo hitro odmrznila led na stopnicah
Zdravje
Domača mešanica, ki bo hitro odmrznila led na stopnicah