Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nepričakovano slovo

8. 2. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
soigralki beren in selen

Beren Gökyıldız in Selin Sekerci foto: POP TV

Mala turška igralka Beren Gökyıldız, ki smo jo spoznali v seriji Mama, se je morala nepričakovano posloviti od ljube soigralke Selin Sekerci, ki smo jo lahko v vlogi odvetnice spremljali v pri nas priljubljeni seriji Lepotica in Zver.

Igralki sta skupaj ustvarjali priljubljeno turško serijo Moja hčerka (Kizmin), ki pa jo je morala Selin Sekerci v teh dneh zaradi slovesa glavnega lika zapustiti. Igralka je v seriji uporodbila enega izmed glavnih likov, mamo Asu Karahan, ki jo je razplet zgodbe popeljal v tujino, zaradi česar Selin ne bo več del ekipe ustvarjalcev serije. Temnolasi lepotici je pri srcu težko zlasti zaradi male Beren, s katero sta tekom snemanja spletli pristne vezi.

Selin se je od sodelavcev poslovila tudi na družabnem omrežju, kjer je zapisala, da ji je serija odprla vrata v svet in omogočila način razmišljanja iz druge perspektive. Ob tem je izrazila hvaležnost, ker je lahko ustvarjala z Beren, ki jo opisuje kot najlepšega otroka na svetu ter slovo zaključila s pohvalo, da je delala s čudovito ekipo, ki bo za vedno ostala v njenem srcu.

prejšnji članek
Arnej Ivkovič: Z zvezdami smo že zaplesali
Resničnostni šovi
Arnej Ivkovič: Z zvezdami smo že zaplesali
naslednji članek
Dnevni horoskop: Prekinili boste neko sodelovanje
Horoskop
Dnevni horoskop: Prekinili boste neko sodelovanje
#obraziavenija
obraziavenija