pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Njegovih domačih ne zanima, kaj počne

7. 2. 2019; 07.00
Avtor: T. J.
nikolaj coster-waldau

Nikolajeve žene Nukaake serija Igra prestolov ne zanima, enako pa velja za njegovo mamo in njenega moža. foto: Profimedia

Nikolaj Coster - Waldau je razkril, da si njegovi najožji sorodniki niso ogledali niti enega dela priljubljene serije, v kateri igra že osem let.

Aprila letos bo HBO začel predvajati osmo in hkrati tudi zadnjo sezono fantazijske serije Igra prestolov, ki jo z veliko nestrpnostjo pričakuje na milijone oboževalcev po vsem svetu. V njej bo pomembno vlogo odigral tudi Nikolaj Coster - Waldau, ki že od prve epizode upodablja 'kraljemorca' Jaimeja Lannisterja, kar pa na njegovo družino očitno ni naredilo ravno velikega vtisa. »Nihče iz moje družine si ni ogledal niti ene epizode serije Igra prestolov. Moja žena, moja mama in njen mož že kar nekaj časa govorijo, da bodo kmalu začeli s prvo sezono. No, zdaj načrtujemo, da se bomo skupaj usedli in si jo ogledali, a ne verjamem, da se bo to kdaj zgodilo,« je povedal 48-letni danski igralec, producent in scenarist, ki pa svojim najdražjim ne zameri, da ga 'ignorirajo'. »Očitno se zdi moji družini čudno, če me gledajo na televiziji,« je pojasnil zvezdnik, ki ima z ženo, pevko, igralko in nekdanjo mis Grenlandije Nukaako, dve hčerki.    

prejšnji članek
Hčerka slavne igralke je hudo bolna
Svet slavnih
Hčerka slavne igralke je hudo bolna
naslednji članek
Ajda Smrekar ne pričakuje spodrsljajev
Svet slavnih
Ajda Smrekar ne pričakuje spodrsljajev