Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrivnost pričeske Poskočnega muzikanta

9. 2. 2019; 07.00
Avtor: Carmen Leban
Dejan Krajnc

Dejan Krajnc foto: Rok Deželak

Član zasedbe Poskočni muzikanti Dejan Krajnc je mladenič, ki kar poka od energije. Duhove buri s pokončno pričesko, ki pa se ji ne namerava odpovedati ...

"Zase vem, da se nikoli ne bi odločil za poklicno pot v kakšnem simfoničnem orkestru, tudi zato, ker bi se moral odpovedati svoji frizuri," hudomušno pove petindvajsetletni mladenič, ki s to svojo pokončno pričesko buri duhove že več kot pet let.

"Nastala je po naključju. S prijateljem sva se odločila, da si bova privoščila malo bolj moderno frizuro s stoječi lasmi, kar je ob obilici gelov in lakov za lase dokaj preprosto doseči. Prijatelj je čez čas obupal, moji lasje pa so bili vse daljši, pa tudi barvna paleta vse večja. O vsem skupaj se posvetujem s svojo frizerko in večkrat ušpičiva kaj novega. Zadnje čase si lase pobarvam priložnosti primerno. Za Noč Modrijanov, denimo, so bili modri. Pobarvani so s pravimi, močnimi barvami, ki pa se hitro sperejo, saj si lase umivam vsak dan, včasih tudi po dvakrat na dan. To, da lasje stojijo pokonci, pa dosežem z lakom za lase," razkrije skrivnost pričeske, ki ga je, česar se dobro zaveda, naredila prepoznavnega. "Včasih ljudje sploh ne vedo, kako mi je ime, in pravijo, to je pa tisti s pokončno frizuro. Morda potem dojamejo, da sem tudi eden od Poskočnih muzikantov."

Dejan Krajnc

Dejan Krajnc foto: M24

prejšnji članek
Slovenska igralka o ozadju trdega umetniškega dela
Svet slavnih
Slovenska igralka o ozadju trdega umetniškega dela
naslednji članek
Kmetovanje Lei Sirk ne diši
Svet slavnih
Kmetovanje Lei Sirk ne diši