anastasia1 Odkrito.si

»V tem poslu za mame ni dobro poskrbljeno«

horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: Merkur vztrajno skrbi, da gre ...

mihael žmahar Petisvet.si

Mihael Žmahar: "Oddamo 5 let starega otroka ...

vlak, policija, policijski pes, iskanje Svet24.si

Slovenska policija poudarja, da pri prijetju ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo
| V.M.

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo

V finale jo je popeljal zlati gumb., Profimedia

Dokazala je, kako veliko pot je prehodila od tedaj, ko je na avdiciji šova Britain's Got Talent zapela pesem ‘I Dreamed a Dream’ in za vedno spremenila svoje življenje.

Susan Boyle je sinoči nastopila v finalu posebne izdaje šova talentov America's Got Talent: The Champions, kjer tekmujejo zmagovalci in finalisti z vsega sveta. Pred publiko je stopila kot mirna in uglajena gospa ter samozavestno zapela prav tisto pesem, ki jo je popeljala do svetovne slave.

A tokrat se Susan ni nemirno prestopala na odru, prav tako se zaradi zadrege ni čudaško hahljala. 57-letnica je namreč izvedla nastop kot prava diva ter pesem ‘I Dreamed a Dream’ zapela s kraljevskim dostojanstvom. Žirija je Boylovo po nastopu zasula z laskavimi komplimenti, označili so jo za šampionko šova, publika pa je vtise dopolnila z bučnimi  stoječimi ovacijami.

Nastop slavne Suzan si lahko v spodnjem posnetku ogledate tudi vi in se prepričate, kako velike osebnostne in vizualne spremembe je nanizala v minulih desetih letih. Ob deseti obletnici bo pevka izdala svoj novi album TEN, za katerega že sprejema prednaročila.