golavšek novak Odkrito.si

Partner znane Slovenke nepričakovano do bajnega ...

Asteroid Apofis Svet24.si

Letel bo bližje nam kot Luni, Nasa svari pred ...

schafer-dog-3835118_1920 Petisvet.si

Tako pes opravi z osebo, ki je slaba do vas!

madeira, avtobusna nesreča2 Svet24.si

FOTO: Avtobus s turisti zdrsnil s ceste in pristal...

mya-lecia naylor Svet24.si

Šok! Umrla je 16-letna televizijska zvezdnica

Jan Plestenjak (3) Njena.si

Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka

Tadej Pisek (34) Njena.si

Tadejevo slovo: 'Ni lahko, pogrešal ga bom'

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo
| V.M.

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo

V finale jo je popeljal zlati gumb., Profimedia

Dokazala je, kako veliko pot je prehodila od tedaj, ko je na avdiciji šova Britain's Got Talent zapela pesem ‘I Dreamed a Dream’ in za vedno spremenila svoje življenje.

Susan Boyle je sinoči nastopila v finalu posebne izdaje šova talentov America's Got Talent: The Champions, kjer tekmujejo zmagovalci in finalisti z vsega sveta. Pred publiko je stopila kot mirna in uglajena gospa ter samozavestno zapela prav tisto pesem, ki jo je popeljala do svetovne slave.

A tokrat se Susan ni nemirno prestopala na odru, prav tako se zaradi zadrege ni čudaško hahljala. 57-letnica je namreč izvedla nastop kot prava diva ter pesem ‘I Dreamed a Dream’ zapela s kraljevskim dostojanstvom. Žirija je Boylovo po nastopu zasula z laskavimi komplimenti, označili so jo za šampionko šova, publika pa je vtise dopolnila z bučnimi  stoječimi ovacijami.

Nastop slavne Suzan si lahko v spodnjem posnetku ogledate tudi vi in se prepričate, kako velike osebnostne in vizualne spremembe je nanizala v minulih desetih letih. Ob deseti obletnici bo pevka izdala svoj novi album TEN, za katerega že sprejema prednaročila.