Andrea Massi Tina Maze športnik leta 2015 Odkrito.si

Andrea Massi je varuška, mala Anouk prava ...

luna-dekle Svet24.si

Tedenski horoskop: Luna nam bo v odnose prinesla ...

sanje Petisvet.si

Tako se bolezen najavi v sanjah!

FOTO1 otroški dodatek Svet24.si

Otroški dodatek, CSD in ministrstvo: kdo skriva, ...

šaban šaulić Svet24.si

VIDEO: Tečejo solze: oglasila se je družina ...

Liam, Miley Cyrsu Najstnica.si

Miley Cyrus delila še več fotografij s poroke

5. Ula Ložar – Fridays - foto Adrijan Pregelj Njena.si

Tekmovalka EME že izdala videospot

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo
| V.M.

Susan Boyle šokirala z veliko preobrazbo

V finale jo je popeljal zlati gumb., Profimedia

Dokazala je, kako veliko pot je prehodila od tedaj, ko je na avdiciji šova Britain's Got Talent zapela pesem ‘I Dreamed a Dream’ in za vedno spremenila svoje življenje.

Susan Boyle je sinoči nastopila v finalu posebne izdaje šova talentov America's Got Talent: The Champions, kjer tekmujejo zmagovalci in finalisti z vsega sveta. Pred publiko je stopila kot mirna in uglajena gospa ter samozavestno zapela prav tisto pesem, ki jo je popeljala do svetovne slave.

A tokrat se Susan ni nemirno prestopala na odru, prav tako se zaradi zadrege ni čudaško hahljala. 57-letnica je namreč izvedla nastop kot prava diva ter pesem ‘I Dreamed a Dream’ zapela s kraljevskim dostojanstvom. Žirija je Boylovo po nastopu zasula z laskavimi komplimenti, označili so jo za šampionko šova, publika pa je vtise dopolnila z bučnimi  stoječimi ovacijami.

Nastop slavne Suzan si lahko v spodnjem posnetku ogledate tudi vi in se prepričate, kako velike osebnostne in vizualne spremembe je nanizala v minulih desetih letih. Ob deseti obletnici bo pevka izdala svoj novi album TEN, za katerega že sprejema prednaročila.