stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zlomljeni Rusko Richie

20. 2. 2019; 10.00
Avtor: K.K.
_BVP6291

Rusko Richie foto: Blaž Vatovec

Pevec je posnel novo skladbo, pri čemer je sodelovalo mnogo znanih glasbenikov.

Rusko Richie predstavlja novo skladbo z zelo močnim sporočilom. Kot pravijo ustvarjalci je video zgodba 'Zlomljena' posneta po resničnih dogodkih marsikatere zlomljene duše. »Za pravo ljubezen je potreben pogum,« je ob premieri videospota povedal Rusko. »Veliko ljudi v sebi skriva bolečino, ki se je zgodila med stenami varnega doma. Ali sreči lahko sami postavimo ceno ali jo le sprejmemo?« se sprašuje glasbenik.


Snemanje skladbe v slovenskem jeziku je bila za Ruskota nepozabna izkušnja, saj je zaradi bosankega rodu določene besede težje naglasil pravilno. »Želja se mi je izpolnila, da sem lahko končno posnel pesem v jeziku, ki mi pomeni zelo veliko,« je o novem glasbenem projektu povedal Rusko.
Video zgodbo je ustvarila vrhunska ekipa Mediaspot pod režisersko taktirko Perice Raia, poročni prizori so bili posneti na gradu Lambergh, preostali kadri pa v prestolnici.
Vlogo mladoporočenke je odigrala Maja Jančar, ki je o samem snemanju povedala: »Bila je moja najlepša in hkrati najtežja izkušnja, saj sem v tanki poročni obleki preživela celotno snemanje, ko je bil zunaj krepek minus.«

Rusko Richie foto: Blaž Vatovec

Pod glasbo se poleg Ruskota podpisuje njegov dolgoletni prijatelj, Aleš Zibelnik, čutno besedilo je napisala avtorica številnih uspešnic, Saša Lendero. Spremljevalne vokale je odpela Manca Špik, čudovite melodije violine pa je odigrala Ana Vurcer, članica priljubljene zasedbe Učiteljice, ki je bila v tujini, ko ji je Rusko poslal pesem v poslušanje. »Že naslednji dan sem imel posnete violine,« je navdušen povedal Rusko.

prejšnji članek
Gwyneth Paltrow bo upokojila svoj lik
Svet slavnih
Gwyneth Paltrow bo upokojila svoj lik
naslednji članek
Nekdanji mož jo je psihično zlorabljal
Zdravje
Nekdanji mož jo je psihično zlorabljal