reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je Magnificov sin!

23. 2. 2019; 05.00
Avtor: N.S. Zvezde
magnifico 2

… takole pa trinajst let pozneje, ko sta na Instagramu objavila skupno fotografijo s pripisom: »Ta star pa ta mlad.« foto: Revija Zvezde, Instagram

Eden najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov Magnifico je presenetil oboževalce, ko je javnosti pokazal sina Petra Pešuta.

Magnifico je namreč kot ponosni oče na svojem družbenem omrežju ob fotografiji s sinom zapisal: »Ta star pa ta mlad.« Tisti, ki glasbenikovega sina Petra poznajo že od mladih nog, se strinjajo, da je iz navihanega fantka zrasel v postavnega mladeniča, ki gre malo tudi po očetovih stopinjah, vsaj kar zadeva videz, ki ga Magnifico v šali opisuje kot nekakšno mešanico med zvodnikom in balkanskim pozerjem.

Zlata verižica, do popka odpeta srajca in vpadljiva očala kot utrgana stilska kombinacija ustrezajo tudi sinu Petru, ki je ponosen član družine Pešut. Znano je, da je 24-letni sin Peter, ki je svojo žilico za vizualno umetnost pokazal že pred leti, ko je fotografiral očetove koncerte, še pred koncem srednje šole pa je posnel tudi njegov videospot, danes ponosni študent fakultete za multimedije, sicer pa ga v glasbenem smislu zanimata bolj rap in hip hop.

prejšnji članek
Takšen očka je Vlado Pilja
Svet slavnih
Takšen očka je Vlado Pilja
naslednji članek
Kaj morate vedeti, preden se odločite za podaljšane trepalnice …
Zdravje
Kaj morate vedeti, preden se odločite za podaljšane trepalnice …