andrej-plenković
Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z Domovinskim gibanjem?

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ajda Smrekar podprla svojega Sebastian

27. 2. 2019; 07.00
Avtor: K.M.
Sebastian Cavazza, Ajda Smrekar

Sebastian Cavazza, Ajda Smrekar foto: Marko Vavpotič/M24

Po slavnostni premieri celovečernega slovenskega filma Izbrisana smo v objemu ujeli tudi slovenska igralca Ajdo Smrekar in Sebastiana Cavazzo.

V ponedeljek je v Cankarjevem domu potekala slavnostna premiera celovečernega filma Izbrisana, v kateri ima eno izmed vidnejših vlog tudi naš igralec Sebastian Cavazza. V Linhartovi dvorani sicer njegove partnerke Ajde Smrekar nismo opazili, je pa direktno iz gledaliških vaj prišla na druženje po predvajanju filma in s tem podprla svojega izbranca. Na ta način sta verjetno izkoristila nekaj prostih dni, ki jih imata pred Sebastianovim odhodom v Beograd, kjer bo že ta petek v sklopu mednarodnega filmskega festivala - FEST potekala srbska premiera omenjenega filma. 

Zaradi nje bo Cavazza zamudil tudi sobotni poklon svojemu očetu Borisu Cavazzi, ki so ga ob njegovi 80-letnici pripravili v ljubljanski Drami, katere član je bil vrsto let. 

Sebastian Cavazza, Ajda Smrekar foto: Marko Vavpotič/M24

Film scenarista in režiserja Mihe Mazzinija Izbrisana je drama, posneta po istoimenskem romanu, umeščena v nedavno preteklost, v čas, ko je Slovenija iz svoje evidence izbrisala 25.000 ljudi. Zgodba o Ani je samo ena izmed mnogih pričanj o žrtvah množičnega izbrisa. Glavno vlogo pa je odigrala Judita Franković Brdar.

prejšnji članek
Se Andrej Milutinovič vrača na male ekrane?
Svet slavnih
Se Andrej Milutinovič vrača na male ekrane?
naslednji članek
Boris Kopitar ne zna plesati?
Resničnostni šovi
Boris Kopitar ne zna plesati?