Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vas prepriča Rebekin seksi cover pesmi Sebi?

28. 2. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
rebelka cover sebi

Rebeka Turk foto: osebni arhiv

Preverite, kako zveni Zalina in Gašperjeva pesem Sebi v zapeljivo zasanjani izvedbi. Melodiji in čustvom se je prepustila glasbenica Rebeka Turk.

Med spletnimi zidovi je našo pozornost pritegnila objava simpatične pevke Rebeke Turk, ki jo je nenavadnost Zaline in Gašperjeve pesmi Sebi zvabila v svoje globine in spodbudila, da se prepusti čustvom in ustvari različico po lastni meri.

"Zala in Gašper sta mi dala kar precej misliti. Sprva sta se mi zdela čudna. Ampak zakaj čudna? Zato, ker sta bila tako predana, tako iskrena, tako povezana, da sem se počutila nelagodno. Potem, ko sem ju gledala in poslušala še ostale njune pesmi vedno znova in znova (ker pač nisem mogla nehati), pa sem spoznala, da sem jima po tihem zavidala... Zavidala sem jima ta njun popoln svet, na kak način se gledata, to da brezpogojno imata drug drugega. Brez makeupa, izzivalnih oblek, španskih ritmov in kakršnegakoli 'rompompoma' sta se zasidrala v naša srca in jaz sem tako zelo hvaležna, da sta se pojavila na Emi. Tako sta preprosta in mirna, a hkrati tako glasna in zgovorna," je rjavolaska glasno razmišljala na družabnem omrežju.

Pevka Rebeka Turk foto: osebni arhiv

Vpeta v njuno zgodbo, a hkrati prežeta s občutki, ki jih je v njen prebudilo besedilo, je tako Rebeka ustvarila cover pesmi Sebi, ki je hkrati blizu in daleč osnovni izvedbi. Nastal je namreč nežen glasbeni koktajl, z zapeljivo zasanjanimi podtoni.

Rebekin cover pesmi Sebi si lahko ogledate spodaj. Kako vam je všeč?

prejšnji članek
Prijateljstvo je enakovredno razmerje
Zdravje
Prijateljstvo je enakovredno razmerje
naslednji članek
Helena Blagne se prikloni pred njo
Svet slavnih
Helena Blagne se prikloni pred njo