nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

VIDEO: Po "vročem" odrskem nastopu je prekinila molk

2. 3. 2019; 12.00
Avtor: R.T.
Bradley Cooper_lady gaga

Lady Gaga in Bradley Cooper. foto: Profimedia

Lady GaGa je bila jasna: družbena omrežja so stranišče interneta.

Po nastopu na podelitvi oskarjev konec tega tedna, ko sta Lady GaGa (32) in Bradley Cooper (44) zapela skladbo Shallow iz filma Zvezda je rojena, in plazu komentarjev o seksualni napetosti, ki je vela med njima na odru ter ugibanjih, ali sta zapletena v ljubezensko razmerje, se je zdaj vendarle oglasila Lady GaGa. V pogovornem šovu, ki ga vodi Jimmy Kimmel, je bila zelo jasna: "Najprej bi rada povedala, da so družbena omrežja WC interneta."

Dodala je: "Videli ste to, kar sva midva želela, da vidite. To je ljubezenska pesem. V filmu gre za ljubezensko zgodbo in midva sva trdo delala na njej.

"Zadnja tri leta se imela ovite roke tudi okoli Tonyja Bennetta. To storiš, kadar poješ ljubezenske pesmi," je pojasnila GaGa. 

"Vroč" nastop, ki je v delirij spravil komentatorje na družbenih omrežjih, je bil Bradleyjeva ideja, saj je film zaradi vpletenosti v več vlogah (režija, glavna vloga in tudi scenarij) "njegov otrok", Bradley pa ne želi ničesar prepustiti naključju. 

Bližnji prijatelji trdijo, da je namerno želel ustvariti povezanost med njima pred in za kamerami. Eden od prijateljev pravi: "Po Hollywoodu se govori, da je Lady GaGa 'padla' na Cooperja že med pripravami na snemanje in med snemanjem ter da se je ustvarila čustvena energija, ki so je mogoče videti na ekranu. Želel je avtentično ljubezensko zgodbo." 

prejšnji članek
Te stvari v vaš dom prinesejo nesrečo
Zdravje
Te stvari v vaš dom prinesejo nesrečo
naslednji članek
Talenti v belem porušili rekord
Svet slavnih
Talenti v belem porušili rekord
#obraziavenija
obraziavenija