zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl zvezdnik Beverly Hillsa

4. 3. 2019; 07.17
Avtor: K.M.
luke perry

Luke Perry foto: Profimedia

Za posledicami kapi umrl ameriški igralec Luke Perry.

52-letnega Luke Perryja je možganska kap zadela na njegovem domu v Kaliforniji, njegovi bližnji so poklicali rešilca, ki ga je odpeljal v bolnišnico, le nekaj dni po dogodku je igralec tragično umrl. 

"Obdan je bil z otrokoma Jackom in Sophie, zaročenko Wendy Madison Bauer, nekdanjo ženo Minnie Sharp, mamo Ann Bennett, očimom Stevom Bennetom, bratom Tomom Perryjem, sestro Amy Coder ter ostalo bližnjo družino in prijatelji," je v sporočilu za javnost sporočil uradni predstavnik za javnost. K temu pa je še dodal: "Družina je hvaležna za podporo in molitve, ki so bile namenjene Luku s celega sveta in ob tem spoštljivo naprošajo za zasebnost in čas za žalovanje. V tem trenutku ne bomo podali drugih informacij."

Do kapi je prišlo isti dan, ko so napovedali, da se bodo originalni igralci iz serije Beverly Hills znova zbrali in posneli šest epizod nove serije, ki pa ne bo nadaljevanje zgodbe Beverly Hillsa, ampak naj bi Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Tori Spelling in Brian Austin Green igrali neko verzijo samih sebe, ki se spominjajo svojih priljubljenih TV-likov. Luke se seriji sicer ni pridružil, je pa trenutno igral v seriji Riverdale. 

prejšnji članek
Tanja Žagar v vlogi hudičevke
Svet slavnih
Tanja Žagar v vlogi hudičevke
naslednji članek
Neverjeten poklon Borisu Cavazzi
Svet slavnih
Neverjeten poklon Borisu Cavazzi