900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Porčič - Chorchyp zdaj pleše v ringu

10. 3. 2019; 05.00
Avtor: L. J., Zvezde
Denis Porčič - Chorchyp

Denis Porčič - Chorchyp priznava, da ga še vedno kdaj zasrbijo pete, da bi se zavrtel na plesnem parketu. foto: Revija Zvezde

Se še spomnite, kako smo predlani v televizijski oddaji z zvezdami odkrili novega plesnega talenta? Denis Porčič je s svojo profesionalno soplesalko Martino Plohl navduševal in presenečal z vsakim gibom na novo.

Čeprav je od takrat preteklo že nekaj časa, Chorchyp pravi, da mu je ples zlezel pod kožo in da ga tu in tam še vedno zasrbijo pete.

»Zdaj se sicer bolj vrtim v telovadnici na tatamiju in v ringu, a ples mi je dal toliko novega, da ga vedno vključim v treninge borilnih veščin. Velikokrat ga vključim tudi v team buildinge, ki jih izvajam. Ples je nedvomno pustil v meni velik pečat, in če bo še kdaj priložnost, se znova lotim pravih plesnih korakov,« nam je zagotovil glasbenik in trener borilnih veščin, ki se je prejšnji konec tedna s svojim klubom odpravil v Sarajevo. Tam so se udeležili tekmovanja v kikboksu, poleg slednjega pa so se še posebno veselili slastnih čevapčičev.

prejšnji članek
Začasno slovo Zvezdane Mlakar
Svet slavnih
Začasno slovo Zvezdane Mlakar
naslednji članek
Turško kavo že vse življenje kuhate narobe
Zdravje
Turško kavo že vse življenje kuhate narobe