900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Na Krko prihaja ta postaven mladenič! Se bo Irena vanj zaljubila?

12. 3. 2019; 07.45
Avtor: Vesna Meško
lara komar 2 3u9a5715-lara0-jpg_S

Lara Komar foto: Ana Gregorič

Reki ljubezni se bo danes pridružil nov lik - postaven in sila simpatičen mladenič, od katerega lahko pričakujemo, da bo poskrbel tudi za romantične zaplete …

Zdaj vas pa nemara pošteno zanima, kdo bo nov obraz priljubljene serije Reka Ljubezni, kajne? Z veseljem vam sporočamo, da gre za igralca, ki ga prav dobro poznate. "Z današnjim dnem na Krko prihaja Dejan, ki ga bo upodobil Miha Rodman," nam je zaupala predstavnica za odnose z javnostmi na Pro plusu.

In kakšna bo njegova vloga na Krki? Od kje prihaja, kje bo živel – vse nas zanima! "Dejana bosta na Krko pripeljala Gašper in Petra in že tu vas čaka zanimivost iz preteklosti Rokove sestre. Petra je namreč Dejanova bivša punca. Kot boste lahko videli, bo Dejan od nje najel delavnico in sobo, ter tako zaživel pri Slakovih."

Pa je pozitiven ali negativen lik? "Dejan je navihan, simpatičen in pozoren lik, ki se bo prikupil pač nekako vsem v družini Slak, kaj pa bo prinesla tale pridobitev v hiši, pa bomo seveda še morali malce počakati," je bila skrivnostna predstavnica, mi pa smo že veselo zastrigli z ušesi ob misli, da bi lahko bil novi lik povšeči osamljeni Ireni. Hmmm, se tule obeta kakšna romanca? "No, seveda ni izključeno, da se bodo tvorile tudi nove vezi, poleg prijateljskih tudi še kakšne bolj romantične."

Miha Rodman

Miha Rodman foto: Matjaž Očko

prejšnji članek
Franko Bajc kot zaljubljeni prvošolček
Resničnostni šovi
Franko Bajc kot zaljubljeni prvošolček
naslednji članek
Arne nima miru: 'Cela Ljubljana skače za mano!'
Resničnostni šovi
Arne nima miru: 'Cela Ljubljana skače za mano!'