900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Iva Krajnc Bagola po vroči preobrazbi povsem neprepoznavna!

15. 3. 2019; 12.00
Avtor: V.M.
iva kranjc bagola, aljoša bagola

Iva Krajnc Bagola s soprogom. foto: M24

'Mislim, da bom od žene zahteval, da s predstave domov prihaja v kostumu,' se hahlja Aljoša Bagola, ki ob pogledu na nov lik soproge ni ostal ravnodušen.

Da ima Iva Krajnc Bagola polne roke dela z novo predstavo o znameniti ameriški družini Addams, smo izvedeli že v začetku novega leta. Tedaj je namreč razkrila, da se pridno pripravlja na vlogo v muzikalu, kjer bo upodobila slavno Morticio Addams.

Po številnih vajah in pripravah, je sedaj napočil čas, ko bo ekipa pokazala, kaj so ustvarili. Minuli dan so tako imeli profesionalno fotografiranje in snemanje napovednika za muzikal, ki bo luč sveta ugledal aprila na odru Mestnega gledališča ljubljanskega.

Igralci so upodobljeni v atraktivne vloge pozirali za promocijo, utrinke pa delili tudi na družabnem omrežju. Med zbranimi liki je najbolj izstopala ravno Morticia, oziroma Iva, ki je na temo videza prejela nemalo zavidljivih komplimentov. Zlasti je bil navdušen njen soprog Aljoša, ki se je pošalil, da bo odslej od svoje drage zahteval, da se domov vrača kar v kostumu …

prejšnji članek
Moč, ki jo potrebuješ vsak dan
Zdravje
Moč, ki jo potrebuješ vsak dan
naslednji članek
Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj
Resničnostni šovi
Takšna je bila Tinkara s 15 - imi kilogrami manj
#nasazenazenska
nasazenazenska