stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pred kamere stopila Eva iz Facebooka?

17. 3. 2019; 09.55
Avtor: V.M.
tomaz in eva

Eva je prijetno presenetila Tomaža. foto: POP TV

»Ko sem prvo sekundo zagledal punce, me je najbolj presenetila Eva, ker je shujšala in se pobarvala na svetlo,« je bil sprva navdušen Tomaž Bizjak. Žal je kmalu nastopilo razočaranje …

Eva Poklič in Tomaž Bizjak sta v oddaji Ljubezen po domače pritegnila največ pozornosti. Da je temu tako, gre pripisati njunemu skrivnostnemu odnosu, ki sta ga pričela plesti, še preden so zabrnele resničnostne kamere. In ker je bilo vse skupaj zavito v tančico skrivnosti, so gledalci kakopak zastrigli z ušesi. Kaj se je med njima zgodilo pred prihodom v šov? O slednjem je pred dnevi že spregovoril Tomaž.

Kljub nesoglasjem je napočil trenutek, ko je Eva skupaj z dekleti stopila na Tomaževo idilično posestvo. »Bila sem nervozna. Nisem vedela ali bo tako, kot je obljubil, da sva vse zgladila in pozabila ali bo kako drugače,« je dejala ob prihodu Eva, nad njeno vizualno spremembo navdušen Tomaž pa je prav tako izrazil upanje, da bo svetlolaska držala obljubo in mu dokazala, da je tako zgovorna in odprta, kot se mu je predstavila na družabnem omrežju.

Tomaž je bil ob pogledu na Evo prijetno presenečen. foto: POP TV

»Eva mi je celo na hitrih zmenkih dala določene obljube, ko sem jo na samo poklical. To, da se teh obljub ne drži, me zelo moti. Upam, da bo to v naslednjih dneh popravila. Eva mi je največji izziv, ker bi rad spoznal, katera je tista prava Eva. Al je ta iz Facebooka ali je ta, ki jo danes poznam. Bomo videli, če se bo na samem kaj bolj odprla,« je dejal Tomaž, ki se je odločil, da nenavadno dekle povabi v kuhinjo, saj je bila tudi med skupnim druženjem tiha in zamišljena.

A upanje, da bosta med pripravo kosila prijetno poklepetala, je hitro zbledelo. Bolj kot jo je Tomaž spodbujal, naj vendarle izkoristi priložnost in pokaže interes, da ostane na posestvu, v večji zadregi je bila Eva, ki je iz ust komajda spravila kakšno besedo.

»Bilo je grozno, ker mi je skozi težil, da naj govorim, da naj kaj povem. Ne vem, kako lahko na ta način pogovor sploh teče,« je bila razočarana Eva, ki se na posestvu zaradi vseh pritiskov ni počutila dobro.

Eva je osvežila svoj videz.

Eva je osvežila svoj videz. foto: POP TV

prejšnji članek
Nesreča Alexa Volaska
Svet slavnih
Nesreča Alexa Volaska
naslednji članek
Helena Blagne osupnila z mladostnim videzom
Svet slavnih
Helena Blagne osupnila z mladostnim videzom