nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tudi drugim junakom podeželja pošiljala gole fotografije?

18. 3. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
eva poklič

Eva Poklič foto: POP TV

Potem ko so lansko leto na malih zaslonih zavrteli predstavitve junakov šova Ljubezen po domače in dekleta pozvali, da jim napišejo pismo, so kot kaže, nekatera dekleta poskušala navezati stik tudi prek družabnih omrežij. Tomaž Bizjak je razkril, kaj vse se je dogajalo, preden je spoznal Evo Poklič, ki je po njegovih besedah navezala stik tudi z drugimi fanti.

Izbranke Tomaža Bizjaka so opazile, da slednji namenja precej časa Evi in se spraševale, kaj neki se plete med njima. Dragana se je tako umaknila na samo, se ob skodelici kave potopila v misli in uživala v prekrasnem razgledu na Goriška Brda. Pa jo je junak podeželja kaj hitro našel in se ji pridružil, Dragana pa je njegovo pozornost izkoristila za to, da ga povpraša, kaj se dogaja med njim in Evo.

Tega, kar je sledilo, svetlolaska nemara ni pričakovala, a Tomaž je pred kamero brez izmikanja povedal vse, kar se je dogajalo med njim in Evo preden sta se spoznala v živo.

Dragani je razkril vse skrivnosti ... foto: POP TV

"Jaz sem se z Evo dopisoval že preden smo se spoznali. Prek Facebooka se mi je predstavila kot neka čisto druga oseba, slike so bile povsem drugačne, zelo je bila privlačna punca. Tako sva si začela dopisovati. Po slikah je bila videti povsem drugačna, slikala je tudi določene dele telesa, pošiljala tudi gole fotografije in tako naprej … Delovala je pač kot zelo privlačna ženska," je pojasnil Tomaž in nadaljeval, da se je potem, ko sta se srečala v živo, vse spremenilo.

"Najprej me je razočaralo, ko sem jo videl v živo, saj je bila čisto nekaj drugega, kot tista virtualna Eva, se pravi od postave, do obraza. Skratka, razočaran sem bil sto odstotno. Ko pa sem zvedel še to, da si je z vsemi pisala, da je vsem fotografije pošiljala in tako naprej, sem bil pa zelo, zelo šokiran. Pač nisem pričakoval česa takega. Virtualen svet je res poln pasti," je povzetek zgodbe zaključil Tomaž.

Tomaž pravi, da mu je Eva izziv. foto: POP TV

In kako se je na vse nenavadne informacije odzvala Dragana? Slednja je skušala zgodbo razumeti, je pa izrazila zanimanje, zakaj je Evo vsemu navkljub povabil na kmetijo. "Saj vem, da si ji želel dati drugo priložnost, samo vseeno mi ni jasno iz kakšnega vzgiba si jo povabil, če pa te je že razočarala?"

Tomaž ji je v nadaljevanju pojasnil, da mu je predstavljala izziv, saj je želel najti v njej tisto krhko, romantično Evo iz družabnih omrežij. "Tukaj sem dobil trdo, temačno, turobno Evo, skratka nekaj drugega … ," ni skrival razočaranja svetlolasec.

Anja, Eva in Dragana

Anja, Eva in Dragana foto: POP TV

prejšnji članek
Izločeno Petro je Nataša razočarala
Svet slavnih
Izločeno Petro je Nataša razočarala
naslednji članek
Dnevni horoskop: Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali
Horoskop
Dnevni horoskop: Nimate dovolj pravih razlogov, da bi odlašali