mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Franko Bajc v bitki s samim seboj

21. 3. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
franko in kris2

Franko Bajc in Kris Kodelja foto: Metrumfilms

Dva prijatelja, dve bitki, ena zgodba. O temi in svetlobi. Izvolite, luč sveta je ugledala video zgodba za pesem Stop, plod ustvarjanja Franka Bajca in njegovega glasbenega prijatelja Krisa Kodelja.

»Ko pač zaupaš občutku in se samo prepustiš, ker veš, da je vse točno tako, kot mora biti. Na nek način podobno, kot pri tem slepem skoku,« je Franko Bajc ob objavi avtorskega dela nagovoril spletne prijatelje.

In o čem pravzaprav govori pesem? Kaj sta s Krisom Kodeljo skušala prikazati tekom filmskih prizorov? »V videospotu je prikazana borba s samim seboj. Vsak izmed naju bije svojo lastno bitko, kar sva želela tudi prikazati v zgodbi. Kljub temu, da vse to doživljava vsak na svoj način, na koncu slediva istim ciljem,« je ob izdaji video zgodbe za POP TV povedal Franko.

Utrinek iz videospota ... foto: Metrumfilms

»Avtorja pesmi sva oba, tako za besedilo, kot za melodijo. Vse kar kdo izmed naju ustvari, se potem skupaj dobiva in poveževa v smiselno celoto,« je pojasnil Kris, Franko pa je poudaril, da je velik del prispeval njun producent Žan Serčič.

»Ko boste gledali videospot, imejte v glavi, da čez tisto prevezo ni moč ničesar videti, na kar sva tudi zelo ponosna,« je še kot zanimivost pojasnil Franko.


prejšnji članek
Boleča resnica o tem, kako je prišel do mišic
Svet slavnih
Boleča resnica o tem, kako je prišel do mišic
naslednji članek
Barovka Suzana pokazala vročo postavo
Svet slavnih
Barovka Suzana pokazala vročo postavo