pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj se kljub treningom redijo?

25. 3. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
ferid

Ferid foto: Planet TV

Nekateri tekmovalci so navkljub napornim treningom pridobili telesno težo. Sledilo je razkritje, da se ne držijo prehrambenih načrtov.

Med tekmovalci, ki so pridobili telesno težo je bil tudi Ferid, ki po tehtanju ni skrival razočaranja. Čeprav je čutil, da se mu ne obeta dober rezultat, je potrto pojasnil, da dela vse tako, kot je treba, a da kljub temu nekaj vendarle ni bilo prav.

Kakšen pa je bil Natašin komentar na povečanje teže? »To pomeni, da je bilo število vnešenih kalorij večje, kot poraba. Zdaj pa je pač potrebno pogledati, zakaj. Hujšanje je čista matematika …« je pojasnila trenerka in v nadaljevanju potrdila Sašino vprašanje, da je bil glavni krivec prevelik vnos kalorij.

A medtem ko Ferid ni vedel, kaj bi na vse to rekel, pa je Nataša hitro našla razumljivo pojasnilo. »Mi pozabljamo, da so bili oni dolga leta pod nekim načinom življenja, ko so bili navajeni delati drugače. Ne moremo pričakovati, da bo v 14 dneh vse tako kot je treba. Včasih v uri treninga ali pa dveh, treh urah treninga pokurijo tisto, kar so vnesli. In tukaj bo potrebno zdaj malo pogledati, kaj se dogaja,« je pojasnila Nataša in dodala, da ta rezultat ni odraz tega, kar on vlaga v končen cilj in da je šlo tokrat zagotovo nekaj narobe.

prejšnji članek
To so besede, ki jih Natalija Verboten najraje pove možu
Svet slavnih
To so besede, ki jih Natalija Verboten najraje pove možu
naslednji članek
Ženska: Glavna igralka ima težave
Svet slavnih
Ženska: Glavna igralka ima težave