profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ko kamere ugasnejo, sta Arnej in Tanja zelo nagajiva

27. 3. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
arnej in tanja2

Arnej in Tanja foto: Osebni arhiv

Tam pod žarometi šova Zvezde plešejo Tanja Žagar in Arnej Ivkovič blestita kot zvezda repatica. Elegantna in glamurozna, pa hkrati sila karizmatična, da okus njunih ritmičnih poskokov ne zbledi, niti ko se skrijeta v zaodrje. No, a naj vam razkrijemo, da je tudi tam zelo zanimivo …

Sploh veste, kaj vse se dogaja, ko kamere niso prižgane?! Huh, tedaj se šele kreše od njune sorodne energije, gre namreč za plesni parček, ki je skupaj ravno prav norčav. No, pa da ne boste rekli, da pretiravamo, kar izvolite, sledite naslednjim vrsticam in si preberite kratek in simpatičen klepet s profesionalnim plesalcem Arnejem Ivkovičem.

Arnej, sedaj si že kar dobro spoznal Tanjo Žagar. Ne le kot soplesalko, s katero se, mimogrede, odlično ujameta na plesnem parketu, ampak tudi kot kolegico, s katero se najbrž pogosto krohotata in šalita. Povej, vse nam povej, kakšna je Tanja skozi tvoje oči?

Ja šov nas je res združil vse po vrsti in s Tanjo preživiva skupaj res ogromno časa in moram povedat, da sem res zelo vesel, da sem prav njo dobil za soplesalko. Res je tudi, da Tanjo spremljam že od nekdaj, saj so njene pesmi na nek način pesmi mojega otroštva in prav spomnim se, da sem neštetokrat pogledal njene videospote zraven pa prepeval njene takratne uspešnice kot so Mini, Lario da da in druge. Že takrat mi je bila všeč njena pozitivna energija in tudi zdaj, po tolikih letih se mi zdi, da sta si najina odštekana karakterja zelo podobna in prav to pripomore k temu, da se tako odlično razumeva in ujameva.

Joj, kako sta simpatično navihana, kajne? foto: Osebni arhiv

Tanja je torej tudi zasebno zabavna, tako kot na odru, ampak iskreno, ali zna biti kdaj tudi, kako naj rečem, sitna?

Ja na treningih je pa pač problem. Porabim ogromno energije, sploh se je ne da umiriti in utišati, vsepovsod jo je polno.... hehe sej ne, saj se hecam (smeh).

Ja, saj vem (smeh). Zdaj pa zares, kakšna je Tanja kot učenka – je ubogljiva ali bolj samosvoja?

Najini treningi so vedno znova polni smeha in zabave, včasih tudi kakšno ušpičiva, seveda pa je kdaj pa kdaj potrebna tudi resnost in skoncentriranost. Tanja se je na treningih izkazala kot zelo poslušna, pridna in delovna oseba, ki točno ve kaj hoče. Hitro se uči, zelo pa mi je všeč njena želja po učenju in novem znanju, saj se poglobi v čisto vsak ples, plesni korak veliko tudi sama sprašuje in zanimajo jo še tisti najmanjši detajli in seveda tehnika. Res je pokazala željo do učenja in da hoče vsak ples odplesati kot profesionalna plesalka.

Pa si takole med plesom deležen tudi kakšnega popevanja?

Glede na to, da je Tanja pevka jo seveda včasih tudi malo izkoristim na tem področju in namesto, da zavrtim glasbo s telefona, ji rečem naj kar sama zapoje, kar pa ji v bistvu tudi koristi in pomaga, ko si mora zapomniti zaporedje korakov.

prejšnji članek
Tekmovalko šova MasterChef napadli z nožem
Resničnostni šovi
Tekmovalko šova MasterChef napadli z nožem
naslednji članek
Ljubezen po domače: Jožico presenetili z vročimi vprašanji
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Jožico presenetili z vročimi vprašanji