stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mark Zebra z 'Marino' osvaja plesišča

31. 3. 2019; 12.00
Avtor: PRPR
mark zebra, marina

»V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni sem zbral res dobro ekipo,« je ob izidu nove skladbe povedal Mark Zebra. foto: Osebni arhiv

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so 'Fenomenalna', 'Viski', '2 kozarca vina', 'Te Quiero', v prvih pomladnih dneh predstavlja nove plesne ritme 'Marina'.

»'Marina' je skladba, ki zaradi lahkotnega plesnega ritma diši po poletju,« je o novi skladbi povedal Mark. Za skladbo je posnel tudi videospot, ki je nastal v sodelovanju Rokom Mavrom, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Avtorja skladbe sta sicer uveljavljen tandem, saj ki ustvarjata glasbene uspešnice tako doma kot v tujini. Besedilo skladbe pa je napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomcu podpisuje kot soavtor glasbe. Ob glasbeniku v videu nastopa tudi prva spremljevalka Miss Europe Word 2018 Nika Kar, o kateri ima Mark same pohvale.

»Videospot smo snemali tri dni, vendar je bilo zaradi odlične ekipe vse enostavneje,« je o videu povedal Mark Zebra. Video je bil za Marka doslej največji zalogaj, saj so celotno sceno kar sami sestavili, tako stene kot tudi pohištvo. 

Mark Zebra v videospotu. foto: Agencija Event24

Da med snemanjem ni bilo dolgčas, so jih vmes obiskali gasilci. Zaradi dimne zavese se je sprožil alarm, zato je ukrepala varnostna služba, ki je na pomoč poklicala gasilce. K sreči se je vse srečno končalo, tako da so lahko nadaljevali s snemanjem, vendar nekaj časa še vedno pod budnim očesom gasilcev, dokler se niso prepričali, da je za varnost poskrbljeno. 

prejšnji članek
Se soočata z najpogostejšo hormonsko motnjo?
Zdravje
Se soočata z najpogostejšo hormonsko motnjo?
naslednji članek
Nadiya Bychkova o tem, kaj ji je všeč pri moških
Svet slavnih
Nadiya Bychkova o tem, kaj ji je všeč pri moških