stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kdo je v resnici Ferit iz turške nadaljevanke Ko zadiši ljubezen?

9. 4. 2019; 08.00
Avtor: M.Š.
canyaman

ko zadiši ljubezen, Can Yaman foto: Ilker Bilgi za Desa Fashion

Umakni se, Burak - prihaja Can!

Tridesetletni Can Yaman je eden najbolj vročih turških igralcev ta hip. Njegova najnovejša nadaljevanka Erkenci Kuş (Zgodnja ptica) je izjemno priljubljena tudi v ZDA in Kanadi, veliko pa se govori tudi o domnevni romanci s soigralko iz serije Demet Özdemir.

ko zadiši ljubezen foto: promo

Can Yaman se je rodil 8. novembra 1989 v Istanbulu, v družini albansko-makedonskih korenin. Po osnovni šoli se je vpisal na  italijansko gimnazijo v Istanbulu in bil eden najboljših v generaciji. V sklopu izmenjave študentov je študiral tudi v ZDA. Leta 2012 je na istanbulski univerzi Yeditepe končal pravo in v tem poklicu vztrajal približno pol leta, preden se je posvetil svoji strasti – igri. Hitro je dobil vloge v priljubljenih turških nadaljevankah in s svojim videzom, postavo in karizmo osvojil srca tako številnih oboževalk kot tudi soigralk.

Can Yaman, Inadina Ask foto: promo

Lani ga je turška različica revije GQ razglasila za najobetavnejšega igralca leta. Mnogi so tudi mnenja, da postavni mladenič predstavlja resno konkurenco Buraku Özçivitu, predvsem kar se tiče priljubljenosti pri nežnejšem spolu. Trenutno je v prednosti, saj igra v nadvse priljubljeni nadaljevanki Erkenci Kuş (Zgodnja ptica), medtem ko 35-letni Burak (rojen 24. decembra 1984), ki z ženo pričakuje prvega otroka, razen manjših projektov že od nadaljevanke Moja boš (2015–2017) ne snema veliko. Vse naj bi se spremenilo že v kratkem, saj naj bi v tem letu zaigral v novi nadaljevanki, ki nastaja pod okriljem produkcijske hiše, v kateri je nastala tudi Moja boš. In kateri od njiju je osvojil vas?

Can Yaman, Gnull Isleri

Can Yaman, Gnull Isleri foto: promo

Erkenci Kus, Can Yaman

Erkenci Kus, Can Yaman foto: promo

prejšnji članek
Igralka je v šoli preživljala pekel
Svet slavnih
Igralka je v šoli preživljala pekel
naslednji članek
Helena Blagne iz Menopavze nazaj na koncertne odre
Svet slavnih
Helena Blagne iz Menopavze nazaj na koncertne odre