Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je Nika Urbas ostala brez literarnega navdiha?

10. 4. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
nika urbas 2

Nika Urbas foto: Mediaspeed

'Nika, kje so slavni nikizmi?!' se sprašujejo gledalci …

Ko je Nika Urbas v prvi oddaji prve sezone plesnega šova Zvezde plešejo postregla s prvimi literarno obarvanimi prispodobami, so jo mnogi gledalci in spletni jezičneži pospremili z odkimavanjem in kritikami, ki zagotovo ne spadajo v bogat besedni zaklad vedno urejene svetlolaske. 

A prav kmalu je sledil velik preobrat, gledalcem je Nika zdrsnila pod kožo in postala prava atrakcija priljubljenega plesnega šova. Mnogi so iz nastopa v nastop nestrpno pričakovali, kako domiselno bo prepletla besede, kar je bilo na trenutke videti, kot bi spremljali kakšen sila napet film ali celo nogometno tekmo. No, kričali pred malimi ekrani vsekakor nismo, pa tudi v zrak nemara ni nihče skočil, ko je gibanje plesalke primerjala s kresničko na steroidih.  

Se je pa letošnjo sezono Nika precej umirila. Svojih znamenitih nikizmov pravzaprav ne namenja več vsakemu plesalcu, kar so opazili tudi tisti gledalci, ki radi svoje mnenje podelijo na družabnih medmrežjih. Zakaj je temu tako, so na POP TV pobarali Niko, ki pa niti ni opazila, da bi bila pri podeljevanju nikizmov znatno skromnejša: »Morda pa sem letos kakšnemu paru res še 'prizanesla' z nikizmom. (smeh) Ampak jih že še čaka kakšna sočna, brez skrbi. V bistvu si pa želim v tistem kratkem času kdaj pa kdaj podati tudi povsem praktične usmeritve – zlasti pri plesalcih pri katerih čutim, da bi jim v tistem trenutku to lahko zelo pomagalo pri napredku.«

Nika Urbas

Nika Urbas foto: Miro Majcen

prejšnji članek
Ilka Štuhec je postala pasja mamica!
Svet slavnih
Ilka Štuhec je postala pasja mamica!
naslednji članek
Po preobrazbi: Ko se je videla, je planila v smeh
Svet slavnih
Po preobrazbi: Ko se je videla, je planila v smeh