pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar: 'Dovolj je bilo smeti v mojem življenju!'

12. 4. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: Bobo

'Revščina duha spada na smetišče zgodovine, kultura srca pa na mojo Facebook stran,' je odločna Zvezdana, ki ima dovolj predrznih spletnih nestrpnežev.

Cenjena voditeljica Zvezdana Mlakar svoje družabno omrežje bogati s številnimi modrimi zapisi, ki zajemajo tako njene globoke misli kot, doživetja iz zasebnega in poslovnega življenja. Med sledilci, ki z veseljem spremljajo njene objave, se kakopak najdejo tudi posamezniki, ki radi svoje nestrinjanje izražajo na nespoštljiv, žaljiv način. Ker je bilo v minulem obdobju opaziti vse več slednjih, je Zvezdani malce prekipelo. Ne preveč, a ravno toliko, da se je odločila, da ne bo več molčala in jim diplomatsko pokazala spletna vrata …

»Ne morem biti tiho! Zadnje čase so se na mojo facebook stran prikradli nizkotni komentarji, v smislu, kdo pa so vsi ti TUJCI, ki jih priporočam v branje, njihova predavanja ...Karkoli že kdo misli, moja facebook stran, moje življenje in jaz izbiram življenje v vsej mavrici ljudi, ne glede na to, od kod prihajajo, kakšen je njihov naziv, koliko denarja ali vpliva imajo. Zanima me njihovo delo, sporočilo, iskrenost ...vse ostalo brišem! Dovolj je bilo smeti v mojem življenju! Z vsem spoštovanjem do drugačnega mnenja, ampak srednjega veka se na moji fb strani ne bomo šli. Kam pa pridemo, če bomo sodili ljudi po tem, od kod prihajajo, njihovega dela pa sploh ne poznamo! Še nikoli v življenju nisem poniževala ljudi, ki jih nisem poznala na profilih drugih ljudi. Če se že s čim ne strinjam, napišem svoj post, na svoji strani in spoštljivo povem svoje mnenje! Revščina duha spada na smetišče zgodovine, kultura srca pa na mojo fb stran! Hvala!« je svoje misli strnila v zapis Zvezdana in požela zajetno mero odobravanja ter vzpodbudnih besed.

prejšnji članek
Reka ljubezni: Nova igralka je v resnici …
Svet slavnih
Reka ljubezni: Nova igralka je v resnici …
naslednji članek
Borut Pahor ujet pri vedeževalki
Svet slavnih
Borut Pahor ujet pri vedeževalki