stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tomaž je zaradi žalosti hotel narediti samomor

14. 4. 2019; 10.00
Avtor: Carmen Leban
tomaz bizjak 1

Tomaž Bizjak je zadovoljen mladenič, predan delu na kmetiji, a hrepeni po dekletu, ki bi mu delala družbo. foto: POP TV

Tomaž Bizjak je spregovoril o grenki ljubezenski izkušnji, zaradi katere je pomislil celo na samomor. Namesto slednjega je odšel v vojsko, ko pa se je vrnil, ga je čakalo presenečenje - prijatelji so ga prijavili v šov Ljubezen po domače.

Tomaž Bizjak je prav poseben fant. Je delaven, saj je odraščal na kmetiji, na kateri imajo tudi kmečki turizem, zato je vešč tudi gostinskih del. Poprime za vsako delo in pričakuje, da mu bo njegova partnerica pri tem pomagala. »V oddaji so bile nekatere stvari vzete iz konteksta, zato so jih ljudje razumeli drugače. Vsi vemo, da življenje briškega kmeta ni prav lahko, kar pa ne pomeni, da si ne znamo vzeti časa zase in se zabavati,« pojasnjuje Tomaž, ki ima za seboj precej grenko ljubezensko izkušnjo. »Zaljubil sem se pri devetnajstih in bil prepričan, da bova za vedno ostala skupaj. Po štirih letih me je čez noč zapustila. Še večer prej sva bila skupaj, naslednji dan pa mi je sporočila, da me zapušča. Brez besedice pojasnila. To me še zdaj žre. V življenju nimam rad odprtih stvari in prepričan sem, da bom nekoč izvedel, kaj se je zgodilo.« Tistega obdobja Tomaž spominja z grenkim priokusom.

»Tako sem bil razočaran in potrt, da sem hotel narediti samomor, a sem rešitev našel v prostovoljnem služenju vojaškega roka. V šestih mesecih, kolikor sem jih preživel v Novem mestu, so iz mene naredili novega človeka. Naučil sem se marsikaj. Včasih je bilo hudo, a smo bili vsi na istem. Doživel sem tudi nesrečo na urjenju in na lastne oči videl, kako je, če se nekdo hudo poškoduje. Take stvari te naredijo močnejšega,« pravi.

prejšnji članek
Ana Praznik za čiščenje domačega doma nima časa
Življenjski slog
Ana Praznik za čiščenje domačega doma nima časa
naslednji članek
Marko Potrč: To je treba videti, da lahko dojameš!
Svet slavnih
Marko Potrč: To je treba videti, da lahko dojameš!
#obraziavenija
obraziavenija