900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Savina po odpovedi ledvic uresničuje sanje

16. 4. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
Savina Atai

Savina Atai foto: Arhiv Zvezde

Zdi se ji, da sanja, a je vse še kako res. Kot čarobna sestavljanka se ji namreč uresničujejo največje želje ...

Savina Atai preživlja sila aktivne in plodne dneve v New Yorku, kjer na konferenci Media Summit predstavlja svoje knjige in delovne dosežke. Čeprav je še v preteklem tednu kazalo, da bi se lahko njeno življenje žalostno končalo, danes prekipeva od energije, sreče in veselja, saj se ji dogajajo stvari, o katerih je lahko poprej le sanjala.

"Dober teden nazaj so mi v bolnici zaradi zastrupitve odpovedovala ledvica, zdaj sem se pa po devetih letih videla in zbližala z mojo mamico ... vse se je stopilo-ostala je samo ljubezen. In spim v Teslini sobi, ter uresničujem svoje sanje," se je na družabnem omrežju veselila Savina, ki velja za veliko občudovalko Nikole Tesle. Celo na vizitkah ima denimo zapisan svoj vzdevek: Nikolina Teslina, da o tem, kako veliko ji pomeni njegova zgodovinska prisotnost, niti ne govorimo.

Savina je namreč ob prihodu v Ameriko upala le, da bo videla hotel Nikole Tesle, številna naključja pa so jo na koncu privedla do tega, da ne biva le v natanko tem hotelu, pač pa bo kar štiri dni spala v slavni Teslovi sobi 3327.

"A sanjam?! Preseljena sem v sobo, v kateri je živel Nikola Tesla! Univerzum je naredil čudež in me je upgradal -naslednje štiri dni bo Nikolina Teslina bivala v sobi 3327 v New Yorker hotelu. Za mano je že prva noč in Tesla je bil z mano! To se čuti takšna energija, da se sploh ne da opisati," je vesela Savina.

View this post on Instagram

Am I dreaming?! MIRACULOUSLY STAYING in 3327 New Yorker room,where Nikola Tesla lived!! PRESELJENA SEM V SOBO,V KATERI JE ŽIVEL NIKOLA TESLA! Univerzum je naredil čudež & me je upgradal-naslednje 4 dni bo Nikolina Teslina bivala v sobi 3327 v New Yorker hotelu.Za mano je že prva noč...in...Tesla je bil z mano! To se čuti takšna energija,da se sploh ne da opisat. Medtem ko mi je moja mami na Kreto v bolnico prisla delat...Tesla Metamorfozo...in mi jo zdaj dela vsak dan na daljavo. Dober teden nazaj so mi v bolnici zaradi zastrupitve odpovedovala ledvica,zdaj sem se pa po 9ih letih videla in zbližala z mojo mamico...vse se je stopilo-ostala je samo ljubezen. In spim v Teslini sobi,ter uresnicujem svoje sanje. Ponoci sem ugotavljala,kako je Tesla vedno govoril kako pomebno je,da so prekrvavljeni mozgani-da so lahko sprejemnik Univerzalne energije/elektrike. In ko se tukaj pogovarjam z ameriskimi mediji na summitu,bistvo vsega mojega dela in joge obraza je,da iz mozganov (zlez v glavi) sprostimo travme,prinesemo cirkulacijo&kisik v ta del glave,prizgemo zlate hormone (melatonin,rastni hormon) ter s tem povecamo sposobnost za sprejemanje energije/elektrike... Tesla je vsak dan redno izvajal dihalne vaje-prav s tem namenom,studiral je jogo...vse je vedel. Zdaj ko to pisem,sedim,kjer je on sedel. Gledam v razgled,v katerega je on gledal,ko je ustvarjal...in bolj kot kadarkoli razumem njegove slovite besede: “If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” #nikolatesla #vibration #energy #newyorker #3327 #hotelnewyorker #369 #frequency #miracle #faceyoga #brain #electricity

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

View this post on Instagram

NIKOLINA TESLINA & NIKOLA TESLA roomies Hm,Univerzum?! Kako me razvajaš z znaki! Tole zdaj je NEXT LEVEL! Že to,da mi je uspelo priti v New York-na Media Summit predstavitev moje knjige&dela,je čudež. Po hudi zastrupitvi so mi zdravniki rekli,da še niso videli tako ekspresnega okrevanja,da sem kot 20-letni atlet. Na vizitki&škatli s press paketom imam napisan svoj vzdevek: Nikolina Teslina,specialistka za notranji WI-FI Kdor me pozna ve,da sem že od vedno največja Nikola Tesla občudovalka,he is my spiritual bestie! Tukaj sem s svojo ekipo. Agencija nam je nasla hotel,Andreja je izbra-zeleli smo samo,da smo cisto blizu summita. Da gremo lahko pes. In sploh se nismo imeli časa ukvarjati s tem,kje bomo-ker je bilo TOLIKO dela&priprav. In včeraj pridemo v hotel...pa se meni zdi nekaj znano ime...pa si mislim: “Ah kje no,to je pa že preveliko naključje...nujno pa moram iti do Teslinega hotela,ko sem že tukaj...” S puncami se smejimo,da to bi bilo pa že preveč čudežno...da bi po naključju bivale v Teslinem hotelu. Saj smo navajene naklucij,ampak tole... Pa ze sem so se pripeljale z letalom iz Beograda,na katerem je bilo napisano: Nikola Tesla. Andreja,ki je to urejala pravi,da se ji se sanjalo ni,kateri hotel je njegov... In potem...s solzami v očeh ugotovimo,da bomo cel teden v istem hotelu,kjer je živel Nikola Tesla!!!!! Nikolina Teslina se samo malo sprehodi in je pred sobo...Nikole Tesle. Lepšega in bolj magičnega sprejema in znaka v New Yorku si ne bi mogla zamisliti. Sploh ne morem spati,moje srce je odprto do neba od hvaležnosti in čudenja. Ta teden bo pester,karkoli bo,bo prav. Vem pa,bolj kot kadarkoli,da bolj verjamemo v čudežnost,bolj polno je naše življenje z njo.Obožujem take sinhronicitete,hvala Univerzum,da me z njimi objemaš znova in znova.#newyorkerhotel #nikolatesla #synchronicity #mediasummit #newyork #welcomehome #roommates

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on

prejšnji članek
Akrobatski dvojec Filip in Blaž pred novo vlogo v življenju
Svet slavnih
Akrobatski dvojec Filip in Blaž pred novo vlogo v življenju
naslednji članek
Trener Jan povzdignil glas nad tekmovalci!
Svet slavnih
Trener Jan povzdignil glas nad tekmovalci!