ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

1_isaac palma otrok Svet24.si

Isaac Palma: "V Sloveniji otroke vzgajate bolj ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

Ko so kamere ugasnile, je Saška priznala …
| V.M.

Ko so kamere ugasnile, je Saška priznala …

Saška in Jaka, POP TV

Preverili smo, kaj se je na posestvu Hafner dogajalo, ko je konec dneva snemalna ekipa zapustila posestvo. So bila med Saško in Jako tudi izza kamer prisotna čustva?

Gledalcem še vedno ni povsem jasno ali je Saška Omeragič v šovu Ljubezen po domače vlogo odigrala ali so se v njej prebudila prava čustva. Pa smo za rokav pocukali Jako Hafnerja, da nam iz prve roke pove, v kakšnem odnosu sta bila s Saško v času snemanja oddaje. A da ne bo pomote, zanimalo nas je predvsem, kako je bilo, ko so se kamere umaknile in ko sta bila lahko povsem sama.

»Veliko sva se družila in veliko mi je zaupala. Še bolj sva bila povezana pa ko ni bilo snemanja in sva bila sama,« nam je pojasnil Jaka in dodal, da mu je povedala, da do njega goji čustva. Pa se mu je njeno vedenje zdelo prepričljivo, je verjel njenim besedam? »Ja, verjel sem ji, kdo pa ne verjame lepim besedam?« Torej ni bil prisoten občutek, da je vse skupaj zaigrala za voljo šova? »Ja ne vem, če je igrala, je vse skupaj zelo dobro zaigrala …« je še odvrnil skrivnostni Jaka, ki kaj več o razpletu šova seveda ni smel deliti z nami …