osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

jennifer lopez Svet24.si

Pri 49 je pokazala svoje nikoli bolj izklesano ...

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Ko so kamere ugasnile, je Saška priznala …
| V.M.

Ko so kamere ugasnile, je Saška priznala …

Saška in Jaka, POP TV

Preverili smo, kaj se je na posestvu Hafner dogajalo, ko je konec dneva snemalna ekipa zapustila posestvo. So bila med Saško in Jako tudi izza kamer prisotna čustva?

Gledalcem še vedno ni povsem jasno ali je Saška Omeragič v šovu Ljubezen po domače vlogo odigrala ali so se v njej prebudila prava čustva. Pa smo za rokav pocukali Jako Hafnerja, da nam iz prve roke pove, v kakšnem odnosu sta bila s Saško v času snemanja oddaje. A da ne bo pomote, zanimalo nas je predvsem, kako je bilo, ko so se kamere umaknile in ko sta bila lahko povsem sama.

»Veliko sva se družila in veliko mi je zaupala. Še bolj sva bila povezana pa ko ni bilo snemanja in sva bila sama,« nam je pojasnil Jaka in dodal, da mu je povedala, da do njega goji čustva. Pa se mu je njeno vedenje zdelo prepričljivo, je verjel njenim besedam? »Ja, verjel sem ji, kdo pa ne verjame lepim besedam?« Torej ni bil prisoten občutek, da je vse skupaj zaigrala za voljo šova? »Ja ne vem, če je igrala, je vse skupaj zelo dobro zaigrala …« je še odvrnil skrivnostni Jaka, ki kaj več o razpletu šova seveda ni smel deliti z nami …