stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ko so kamere ugasnile, je Saška priznala …

17. 4. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
saška

Saška in Jaka foto: POP TV

Preverili smo, kaj se je na posestvu Hafner dogajalo, ko je konec dneva snemalna ekipa zapustila posestvo. So bila med Saško in Jako tudi izza kamer prisotna čustva?

Gledalcem še vedno ni povsem jasno ali je Saška Omeragič v šovu Ljubezen po domače vlogo odigrala ali so se v njej prebudila prava čustva. Pa smo za rokav pocukali Jako Hafnerja, da nam iz prve roke pove, v kakšnem odnosu sta bila s Saško v času snemanja oddaje. A da ne bo pomote, zanimalo nas je predvsem, kako je bilo, ko so se kamere umaknile in ko sta bila lahko povsem sama.

»Veliko sva se družila in veliko mi je zaupala. Še bolj sva bila povezana pa ko ni bilo snemanja in sva bila sama,« nam je pojasnil Jaka in dodal, da mu je povedala, da do njega goji čustva. Pa se mu je njeno vedenje zdelo prepričljivo, je verjel njenim besedam? »Ja, verjel sem ji, kdo pa ne verjame lepim besedam?« Torej ni bil prisoten občutek, da je vse skupaj zaigrala za voljo šova? »Ja ne vem, če je igrala, je vse skupaj zelo dobro zaigrala …« je še odvrnil skrivnostni Jaka, ki kaj več o razpletu šova seveda ni smel deliti z nami …

Si ni želela priznati čustev?

Si ni želela priznati čustev? foto: POP TV

prejšnji članek
Pia v jok zaradi zaročenca
Svet slavnih
Pia v jok zaradi zaročenca
naslednji članek
Dnevni horoskop: Naredili boste manjši korak nazaj
Horoskop
Dnevni horoskop: Naredili boste manjši korak nazaj