kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Burak z dojenčkom naravnost pred kamere

18. 4. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Burak kot Kemal

Burak je imel v seriji Moja boš hčerko Deniz. foto: POP TV

Novopečena družinica je zapustila porodnišnico. Komajda, saj so jih obkolili številni mediji, ki so upali na prve posnetke slavne družine …

Turški igralec Burak Özçivit in soproga Fahriye že poprej nista imela miru pred paparaci, ko pa sta iz porodnišnice zakorakala z malim princem, se jima je pred očmi pošteno zabliskalo. Mediji so jih namreč zasuli s prho bliskavic in vprašanj, upajoč na ekskluzivne zanimivosti iz življenja novopečene družine.

Karana, ki je na svet privekal v soboto, starša kakopak nista pokazala fotografom. Burak je sinka do avtomobila prinesel v lupinici, prek katere je bila skrbno pogrnjena bombažna plenička. In kaj je uspelo izvedeti turškim medijem, ki so staršema preprečili sproščen odhod iz porodnišnice?

Fahriye je pojasnila, da je bil Burak prisoten ob porodu in da je vse potekalo v najlepšem redu. Da je za njimi lep, čustven porod ter da sta Fahriye in Karan zdrava, so še izvedeli, med kratkim klepetom, pri čemer niso spregledali, da ima Fahriye okoli vratu verižico s sinkovim imenom.

Karan je star komaj 5 dni, zanimanje zanj pa pošteno presega klasične okvirje medijskega pompa. Neko podjetje je namreč staršema za prve fotografije ponudilo vrtoglavih 154.000 evrov!

prejšnji članek
Zala Kralj presenetila s kosmato fotografijo
Svet slavnih
Zala Kralj presenetila s kosmato fotografijo
naslednji članek
Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka
Svet slavnih
Nina Pušlar je tako zavrnila Plestenjaka
#nasazenazenska
nasazenazenska