mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kate Middleton je naredila te prelepe fotografije princa Louisa!

23. 4. 2019; 12.02
Avtor: K.M.
profimedia-0427322442

Kate in William foto: Profimedia

Mali princ ravno danes praznuje svoj prvi rojstni dan, ob tej priložnosti pa je kraljeva družina z javnostjo delila fotografije, ki jih je na naredila vojvodinja.

Pred točno letom dni sta se vojvoda William in vojvodinja Kate Middleton razveselila rojstva svojega tretjega otroka, sina Louisa. Ob njegovem prvem praznovanju so na uradnih družbenih omrežjih delili portretne fotografije malega princa, ki jih je naredila kar Kate Middleton in sicer na domačem posestvu. To so prve javne fotografije, kjer je princ v prvem planu. 

"Vojvoda in vojvodinja Kambriška z veseljem delita te nove fotografije princa Louisa," so med drugim zapisali na Instagramu. K temu pa dodali še pojasnilo: "Fotografije je nekoliko prej v tem mesecu naredila vojvodinja v družinskem domu v Norfolku."

Na družbenih omrežjih so malemu princu čestitali tudi preostali člani družine. Princ Charles in njegov žena Camilla sta na Instagramu objavila družinsko fotografijo, ki je nastala ob 70. rojstnemu dnevu princa Charlesa. Na Instagramu se je na trenutno najmlajšega vnuka spomnila tudi kraljica Elizabeta. V komentarjih pod objavljenimi fotografijami pa sta nečaku čestitala tudi princ Harry in Meghan Markle, ki sta zapisala: "Vse najboljše Louis. Oba ti pošiljava veliko ljubezni." 

prejšnji članek
Mačk ne bi smeli spuščati na prosto?
Zdravje
Mačk ne bi smeli spuščati na prosto?
naslednji članek
Iskreno priznanje Luke Basija
Svet slavnih
Iskreno priznanje Luke Basija