franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ste vedeli, da sta 'Žuža in Beno' tudi v resnici poročena?

29. 4. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
žuža in beno

Žuža in Beno foto: POP TV

Gorazd in Maša nista bila par le na malih zaslonih. Med ustvarjanjem serije Lepo je biti sosed je namreč med njima preskočila iskrica …

Se spomnite priljubljene humoristične nadaljevanke Lepo je biti sosed? Silvika, Ivo, Žuža in Beno so res znali poskrbeti, da je naše dnevne sobe napolnil glasen krohot. Pa ste vedeli, da sta se na snemanju serije Žuža in Beno zaljubila? Ja, tako je, igralec Gorazd Žilavec in igralka, ki je tedaj slišala na ime Maša Židanik Bjelobrk, sta med ustvarjanjem serije drug v drugem našla prijatelja, uteho, sorodno dušo.

Gorazd in Maša Žilavec foto: POP TV

»Pred kamerami sva bila zelo glasna, ko pa so se ugasnile, sva se veliko pogovarjala. Ločil sem se v začetku leta 2009, Maša pa je bila ravno sredi ločitvenega postopka. Pogovarjala sva se o vzrokih za ločitev in ugotovila, da sva šla oba narazen iz enakih razlogov. Enake stvari so naju motile in enake nama veliko pomenijo. Najina partnerja tega nista razumela. Med pogovori sva se hitro ujela,« je pred časom za revijo Zvezde pojasnil Gorazd, ki ni skrival radosti, da je v Maši našel žensko, ki ga razume, podpira, ljubi in sprejema takšnega kot je.

Zakonca, ki imata vsak po dva otroka iz prejšnje zveze, imata sicer že več let moderno razmerje, saj z družino živijo na dveh koncih. Maša namreč biva v Mariboru, saj je zaposlena v mariborskem gledališču, Gorazd pa ima dom v Ljubljani. Že res, da ne tičijo skupaj ves čas, se pa zato toliko bolj veselijo koncev tedna in skupnih počitnic, ko še bolj cenijo bližino drug drugega.

prejšnji članek
PREJ IN POTEM: Delovna akcija osupnila s prenovo hiše!
Svet slavnih
PREJ IN POTEM: Delovna akcija osupnila s prenovo hiše!
naslednji članek
Gaja presenetila z vizualno spremembo!
Svet slavnih
Gaja presenetila z vizualno spremembo!