Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

V resničnem življenju sta si zelo blizu …

25. 4. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
valentina in irena

Valentina in Irena foto: POP TV

Irena Slak in Valentina Lekić se v seriji Reka ljubezni gledata bolj po strani. Kako pa se razumeta, ko kamere ugasnejo?

Igralki Lara Komar in Anja Urbanc se z žalostjo v srcu poslavljata od serije in likov, ki sta ju oblikovali na malih zaslonih. A čeprav se pred brnečo kamero nista razumeli najbolje, je zgodba, ki sta jo spletli v resničnem življenju povsem drugačna. Junakinji serije Reka ljubezni sta namreč dobri prijateljici, ki bosta pristne vezi ohranili tudi potem, ko se bo zgodba na Krki za vedno končala.

"Moram reči, da smo se igralci prepuščali toku Reke ljubezni, tudi takrat, ko so nas zapleti in razpleti presenečali. Stopali smo v dogajanje zgodbe, jokali, se smejali, se tudi živcirali, se poljubljali in objemali. Reka ljubezni ostaja naslov zgodbe, ki se počasi zaključuje. Do njenega vrhunca se bo zgodilo še marsikaj. Z mojim likom sem občutila doživljanje in trenutke, z njo hrepenela in se srečevala z univerzalnim vprašanjem, kaj je ljubezen, kje je tista prava ljubezen. To so tiste zgodbe, ki bodo živele še naprej, tudi takrat, ko se bo naša serija zaključila," je za POP TV pojasnila Lara.

prejšnji članek
To je žena Karima Merdjadija
Resničnostni šovi
To je žena Karima Merdjadija
naslednji članek
Znano je, kdaj se v Ljubljani odpira Primark
Moda&Lepota
Znano je, kdaj se v Ljubljani odpira Primark