favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Miro Cerar se je opazno pomladil ...

28. 4. 2019; 11.00
Avtor: A.C. Zvezde
Foto: Twitter - Miro Cerar

Miro Cerar foto: Twitter

Mojčina družba nanj odlična vpliva ...

"Z Mojco se lepo zahvaljujeva celotni ekipi porodnišnice," je ob rojstvu hčerke vedro sporočil politik Miro Cerar, ki na srečo ni več toliko zadržan glede zasebnosti, kot je bil na začetku njune zveze pred tremi leti.

Očitno Mojca zelo dobro vpliva nanj, predvsem pa se je v njeni družbi opazno pomladil: z lasersko operacijo dioptrije se je znebil očal, malo pa je spremenil tudi slog oblačenja. Nikoli pa ni imel težav z odvečnimi kilogrami. Zdaj bo verjetno staknil nekaj podočnjakov, kajti zaradi dojenčice Maje bo pri Cerarjevih, kjer je bilo v zadnjem obdobju pred porodom vse pripravljeno na prihod nove družinske članice, kar nekaj neprespanih noči.

Vendar Mojca pri skrbi za otroka ne bo sama, časi so se namreč toliko spremenili, da zdaj očetje pomagajo svojim partnericam pri previjanju, podiranju kupčkov, vozičkanju, kar je bilo še pred desetletji skoraj nepredstavljivo. Verjetno bo to počel tudi minister Miro, četudi je čare tretjega očetovstva okusil v zrelih letih. Nedvomno pa ga bo znala mala Maja očarati in ga kot prava hči oviti okoli prsta. Ponosnega očka so zasuli s čestitkami, kmalu pa bomo videli, ali se bo odločil tudi za očetovski dopust, kar je zelo modno v zadnjih letih.

Mojca Stropnik je rodila deklico.

Mojca Stropnik je rodila deklico. foto: Mediaspeed

prejšnji članek
Zvezdani Mlakar to zelo veliko pomeni
Svet slavnih
Zvezdani Mlakar to zelo veliko pomeni
naslednji članek
Zakaj bo morala Lea Sirk v temnico?
Svet slavnih
Zakaj bo morala Lea Sirk v temnico?