franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To so družine, ki se bodo pomerile v novem šovu

29. 4. 2019; 10.00
Avtor: K.M.
1_MArko Potrc

Marko priznava, da mu je oddaja s športno in družinsko tematiko pisana na kožo. foto: Planet tv

Ekstremna družinska športna oddaja Fittest Family bo prvič na Planetu že v ponedeljek, 6. maja. V družinski preizkušnji se bo pomerilo 11 hrvaških in 3 slovenske družine. Bodo dokazale, da smo Slovenci res najbolj športen narod na svetu?

Ekstremno družinsko preizkušnjo, ki nastaja v koprodukciji s hrvaškim RTL, bo na Planetu vodil Marko Potrč, na Hrvaškem pa je voditeljsko vlogo prevzela znana igralka in voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. Kar štirinajst izjemno pripravljenih in povezanih družin tako iz Slovenije kot iz Hrvaške se bo pomerilo na neverjetnih poligonih, na katerih bodo morale pokazati ne le vzdržljivost, moč in hitrost, ampak tudi sposobnost sodelovanja.

Fittest Family foto: Promocijski material

Med sodelujočimi družinami so tri slovenske, ki bodo v najbolj športni družinski preizkušnji dokazovale, da smo Slovenci resnično najbolj športen narod. Slovenske barve bodo zastopale družina Podobnik iz Starega trga pri Ložu, družina Jarc iz Kamnika pod Krimom in družina Križman iz Strahovice.

Družina Križman foto: Promocijski material

Družina Jarc, ki jo sestavljajo mama Brigita in sinovi Jernej, Jakob ter Jonatan, je športna družina, ki je pred štirimi leti izgubila očeta, ki se je smrtno ponesrečil pri letenju z jadralnim zmajem. "Skozi šport se zabavamo, družimo in izražamo svoj življenjski stil," so povedali.

Družina Križman prihaja iz Gorenjske in je prav tako zapisana športu, ekipo sestavljata oče Aleksander, mama Suzana ter sinova Adrian in Tilen. "Šport nam pomeni ključni element druženja in povezovanja med seboj. Naš moto je vsi za enega, eden za vse," pravijo.

Družino Podobnik medtem najbolj povezuje predvsem ljubezen do maratonov. Mama Andreja je ultramaratonka, zmagovalka ekstremnega teka okrog Mount Everesta, družinsko ekipo pa sestavljajo še oče Tomaž ter sin Nal in hčerka Tia. "Smo velika športna družina, ki ji šport predstavlja način življenja. Smo zelo složni in veliko časa preživimo skupaj," so povedali pred novo ekstremno preizkušnjo.

Družina Podobnik foto: Promocijski material

Vsako družino bodo med premagovanjem športnih izzivov, ki bodo iz oddaje v oddaje težji, motivirali in jo trenirali izkušeni športniki: dvojec F&B Acrobatics, ki ga sestavljata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, smučarka Nika Fleiss, nekdanji rokometaš Vlado Šola, ki je s hrvaško reprezentanco v Atenah osvojil zlato olimpijsko medaljo, in eden najbolj priljubljenih hrvaških fitnes trenerjev Norbert Žmegač Kunić.

Kako se bodo slovenske in hrvaške družine znašle ob zahtevnih fizičnih in psihičnih preizkušnjah, bomo lahko na Planetu prvič videli že 6. maja ob 21. uri!

Družina Jarc

Družina Jarc foto: Promocijski material

prejšnji članek
Dnevni horoskop: Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni
Horoskop
Dnevni horoskop: Planetarni vplivi vam bodo naklonjeni v ljubezni
naslednji članek
Tajna orientalska poroka Idrisa Elbe
Svet slavnih
Tajna orientalska poroka Idrisa Elbe