Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Tomaž iz Ljubezni po domače o boleči izgubi bivše punce
| Teja Pelko

Tomaž iz Ljubezni po domače o boleči izgubi bivše punce

Tomaž Bizjak, POP TV

Tomaž Bizjak se je ob pomoči udeleženca šova Nova zvezda Slovenije Urbana Vidmarja odločil boležino ob izgubi nekdanjega dekleta in željo po novi ljubezni preliti v pesem.

"Po več letih od konca srednje šole me je poklicala neznana številka. Ko sem se oglasil, je bil na drugi strani bivši sošolec Tomaž Bizjak. Najprej sva govorila o starih časih in norčijah, ki sva jih počela pri šestnajstih v srednji kmetijski šoli, potem pa mi je omenil idejo, da bi skupaj naredila pesem in skozi njo predstavila bolečino, ki jo je Tomaž doživel ob izgubi bivše punce in željo po novi ljubezni. Dogovorila sva se za sestanek, kjer sem mu predstavil nekaj idej, že pol ure po pogovoru pa sem poklical moje glasbene sodelavce Blaža Hribarja, Roka Lunačka ter Thea Čebrona, da moramo narediti pesem za Tomaža. Vsi so bili takoj za in nedolgo zatem je nastala skladba z naslovom Amore Mio," je za njena.si povedal Urban, Tomaž pa je dodal: "Vesel sem, da mi je Urban omogočil realizacijo moje ideje. Popolnoma mu zaupam. Zelo vesel sem bil, ko sem videl, da podobno razmišljava in da se stare vezi niso podrle, saj sva se po dolgem času takoj ujela in smejala."

Foto: last izvajalca - Urban Vidmar je z veseljem na pomoč priskočil svojemu prijatelju iz dijaških klopi Tomažu Bizjaku.

Skladba Amore Mio je dobila tudi vizualno podobo, pri kateri pa je ekipi kar nekaj preglavic povzročilo vreme. "Zaradi muhastega vremena smo morali spot snemati kar tri dni. Zadnji dan smo  se morali celo preseliti s Primorske v Maribor, ker drugje v Sloveniji ni bilo sonca, da smo lahko posneli romantične kadre na sončnem travniku in prikazali mlado ljubezen in željo po ljubezni," nam je za konec še zaupal Urban.

Foto: osebni arhiv - Tomaž Bizjak se je z dekletom v spotu izvrstno ujel.