stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tekmovalec Milijonarja na Triglav nesel štedilnik!

8. 5. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
simon milijonar

Simon foto: Planet TV

No, kakopak štedilnika v gore ni nesel sam, slednje mu je namreč uspelo s sodelavci, s katerimi je izpeljal nenavaden podvig in si na vrhu Triglava skuhal kavo. Kakšna zgodba se skriva za prigodo?

Simon je gospod, ki smo ga lahko ta teden spoznali v razvedrilni oddaji Milijonar. Šoštanjčan je pozornost pritegnil z neobičajno zgodbo, ki jo je delil z voditeljem in gledalci ter poskrbel, da smo pošteno zastrigli z ušesi. Kot je pojasnil, je namreč skupaj s sodelavci na Triglav nesel štedilnik, tam pa si je druščina skuhala kavo, ki jim je po napornem podvigu še posebej teknila.

g. Krajnc, Simonov sodelavec, ki je v drugem delu oddaje pokazal fotografijo, ki je nastala ob podvigu na Triglav. foto: Planet TV

A kako je pravzaprav prišlo do zgodbe o Triglavu in štedilniku? Kdo se je tega domislil in kaj vse tiči za nenavadno prigodo? Kot je pojasnil Simon, je vse skupaj zakuhal direktor podjetja, kjer je delal. Kot velik ljubitelj gora je skupini zaposlenih predlagal, da bi skupaj na najvišji slovenski vrh odnesli štedilnik in si tam skuhali kavo. Izziv je sprejelo dvajset sodelavcev.

»Dvajset se nas je našlo, štedilnik smo nesli na vrh Triglava, po delih, seveda, s plinsko bombo, skodelicami in džezvo. Na vrhu smo ga sestavili in si skuhali kavico. Po mojem, je bila to najvišja kavica v Sloveniji. Nato smo štedilnik razstavili, ga odnesli na Zasavsko kočo na Prehodavcih in ga tam pustili. Še danes je tam,« je v oddaji pojasnil Simon.

prejšnji članek
Sezonska zelenjava in najbolj trendi pijača v objemu terase s konceptom
Kulinarika
Sezonska zelenjava in najbolj trendi pijača v objemu terase s konceptom
naslednji članek
Rojstvo nečaka - William naredil hudo napako
Svet slavnih
Rojstvo nečaka - William naredil hudo napako