Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

SENS na čelu z Zlato Zavašnik očaral fatalne moške!

9. 5. 2019; 12.54
Avtor: K. Š.
017mv

Zlata Zavašnik, direktorica in oblikovalka bo fatalne moške odela v obleke SENS foto: Mare Vavpotič / M24

Naši fatalni moški bodo za najbolj pričakovan dogodek letošnje pomladi odeti v unikatne obleke SENS, pod katerimi je podpisana lastnica, direktorica in modna oblikovalka Zlata Zavašnik.

Poslovna pot Zlate Zavašnik se je tako začela že med študijem oblikovanja v Ljubljani, ko je oblikovala, sama izdelovala in prodajala unikatne ženske plašče. »Že takrat sem želela razviti nekaj svojega. To se je zares zgodilo kasneje, ko sem ustanovila podjetje in blagovno znamko moških oblačil SENS

Slednja se je izkazala za tržno nišo na področju moških oblek.


»Vedno sem bila kombinacija oblikovalke in podjetnice, kar se je izkazalo za veliko prednost. S kolekcijami moških oblačil sem sodelovala na mnogih sejmih in modnih revijah, tako v Sloveniji kot v tujini, in si širila krog zvestih kupcev od katerih z mnogimi sodelujem še danes. Menim, da se energija, ki jo vlagam v oblikovanje vidi in začuti in da je to tista prava dodana vrednost, ki šteje,« nam zaupa direktorica in modna oblikovalka.

In zakaj so prav moške obleke SENS tako posebne?


»V oblačila vpletam detajle, ki našim oblekam in srajcam dajejo pridih unikatnosti. Tako smo zavezani estetiki in radi odkrivamo nove linije v modelih in nove teksture v tkaninah. Dovolimo si drznost, uporabljamo različne tkanine od volne do svile, od viskoze do poliestra,« pravi.
V njihovi ponudbi se skriva tudi tkanina v sestavi 100 –odstotna volna super 130S ter certificirana ekološka tkanina, ki je še posebej zanimiva. Njihova dodana vrednost je ta, da imajo strokovna znanja, bogate izkušnje in resnično velik nabor oblek, ki pomagajo do končne odločitve.

SENS najdete na v Diamantu, na Letališki cesti 5 v Ljubljani.

Fatalci, odeti v SENS
Fatalne moške 2019 bo Zlata Zavašnik s pomočjo svoje vrhunske ekipe strokovnjakov odela v takšne obleke, ki so jim pisane na kožo. »Potrudili smo se in upoštevali želje, njihov stil oblačenja in seveda njihov karakter. Vse skupaj tvori zaokroženo celoto in tako smo za vsakega našli takšno obleko, da se bo v njej na fatalni večer počutil najbolje.«

prejšnji članek
Kako pravilno določiti cilje
Zdravje
Kako pravilno določiti cilje
naslednji članek
Chris Hemsworth bo šel "do nazga"
Svet slavnih
Chris Hemsworth bo šel "do nazga"