malalan karmen Odkrito.si

Znan slovenski draguljar z ženo v Južno Afriko

jayme closs Svet24.si

Surovo ubil starša 13-letnice in jo nato ugrabil,...

profimedia-0347342852 Petisvet.si

V čem so nebesna znamenja močna in v čem šibka?

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

amanda-eller Svet24.si

Izginila je v pragozdu in preživela: dva tedna je...

timon sturbej Njena.si

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim ...

Bojan papez kolo Njena.si

Noro: Bojan Papež s kolesom do Dubrovnika!

Jan Plestenjak je fatalni moški leta 2019!
| Promocijsko sporočilo

Jan Plestenjak je fatalni moški leta 2019!

Jan Plestenjak, Fatalni moški 2019, Marko Vavpotič/M24

V Festivalni dvorani v Ljubljani smo 15. maja 2019 razglasili fatalnega moškega. Moškega, ki je najbolj zaznamoval letošnje leto in pustil največji pečat na slovenski medijski sceni v soju žarometov.

Prvi izbor za najbolj fatalnega moškega leta 2019 sta s komičnimi vložki popestrila Ula Furlan in Gašper Bergant, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Jure Tomič iz Ošterije Debeluh. Pri izvedbi je Juretu pomagal Vivo Catering.

Izbor Fatalni moški poteka pod okriljem revije Avenija, mesečnika, ki vsak tretji petek v mesecu stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov, zmagovalca pa so izbrale bralke in bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.svet24.si in www.odktito.si.

Prva prireditev je potekala v znamenju moške fatalne energije, razkošja in strastnega naboja, takšen pa je bil tudi impozanten meni priznanega kuharskega mojstra Jureta Tomiča. Prireditev se je začela z glamurozno večerjo, izbrano glasbo DJ-ke Tee Vučkovič in glasbeno točko Gaje Prestor, ki je zapela pesem Najino nebo.

Foto: M24 - Finalisti v družbi urednice revije Avenija Petre kancler

Skozi gala večerjo smo poskrbeli še za dve veliki fatalni glasbeni poslastici. Kamničanka Manca Berlec, ki je pred kratkim izdala svoj prvi album, se je na odru razgalila s pesmijo Sama, za piko na i pa je tik pred fatalno razglasitvijo s svojim nastopom poskrbela glasbena diva brez konkurence, Helena Blagne.

Vzdušje na največji gala prireditvi letošnje pomladi se je stopnjevalo in tako pripeljalo do svečane razglasitve.
Urednica revije Avenija, Petra Kancler, je razglasila najbolj fatalnega moškega leta, ki je postal Jan Plestenjak.

Za naslov Fatalnega moškega 2018 se je potegovalo osem usodnih Slovencev: Filip Flisar, Alen Kobilica, Matjaž Nemec, Tadej Pišek, Jan Plestenjak, Saša Petrović – Challe Salle, Jernej Tozon in David Urankar. Za fatalni večer je kandidate oblekla Zlata Zavašnik, priznana direktorica in modna oblikovalka blagovne znamke SENS.

Fatalni moški 2019 je v dar prejel pokal Steklarne Rogaška. Kozmetika Afrodita je kandidatom podarila paket izdelkov Kozmetike Afrodita MEN, direktor Toyote Slovenija, Primož Tiringar pa je zmagovalcu v uporabo za dva meseca predal Toyoto Hybrid.
Kandidatom sta čestitala tudi center menedžer Cityparka Andrej Ropret in direktorica AMZS-ja Lucija Sajevec, ki je finalistom podelila darilne bone za intenzivni program varne vožnje AMZS v Centru varne vožnje na Vranskem.

Za fatalne pričeske je poskrbel LiteRAM, ki je kandidatom podaril presenečenja za posebno lasno nego, povabljenci pa so lahko uživali v izbranih Highball koktejlih viskija Johnnie Walker Black Label in dimljenih aromah čistega viskija.

Najbolj vroče iz zakulisja letošnje podelitve si oglejte na spletni strani www.svet24.si, ekskluzivne reportaže z dogodka pa vas bodo čakale v revijah Avenija, Zarja, Zvezde, Vklop ter v časopisu Svet24.