kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tara Zupančič prvič spregovorila o družinski drami

18. 5. 2019; 10.00
Avtor: A.C.
tara zupančič oče

Taro Zupančič je vzgajala mama, a je kljub ločitvi staršev zelo navezana tudi na očeta Bojana. Se vam ne zdi, da sta si zelo podobna? foto: Osebni arhiv

Taro Zupančič je vzgajala mama, a je kljub ločitvi staršev zelo navezana tudi na očeta Bojana. Se vam ne zdi, da sta si zelo podobna?

Voditeljica Tara Zupančič vedno poudarja, kako je navezana na mamo, kako jo je vzgajala kot samohranilka in bila stroga z njo. »Naučila me je vsega, kar moram znati, predvsem pa je od nekdaj zahtevala, da sem samostojna in odgovorna. Zaradi nje me lahko pošljete kamor koli, pa se bom znašla, ravno tako bom poskrbela zase, za kar sem ji danes zelo hvaležna,« pravi Tara, ki pa ni nikoli govorila o očetu Bojanu.

»Sem otrok ločenih staršev. Tudi po ločitvi sem imela z očetom redne stike. Bila sem del družine, ki si jo je ustvaril pozneje, in sem se z njimi zelo dobro počutila,« pravi Tara in dodaja, da je bila še premajhna, da bi razumela nesoglasja med staršema in zakaj sta se ločila.

»Meni je bilo samo pomembno, da sem čutila, da me imajo še vedno vsi radi. Z očetom sem se vedno dobro razumela, razen v enem redkih obdobij pubertete in naše družinske drame. A so se stvari pozneje postavile na svoje mesto. Je pa res, da zaradi ločitve nisva bila tako zelo povezana, čeprav se mi danes zdi, da to ni ogrozilo najine 'duhovne' navezanosti. Imava se rada, pa čeprav si tega ne rečeva na glas. Nisem pa bila nikoli atijeva punčka, vzgajala me je bolj mami. Zdaj se videvava, ko se ujameva, slišiva pa seveda pogosteje,« še doda.

Ekološko ozaveščena Tara Zupančič trenutno počitnikuje na Pelješcu, kjer ne počne popolnoma ničesar.

Ekološko ozaveščena Tara Zupančič trenutno počitnikuje na Pelješcu, kjer ne počne popolnoma ničesar. foto: Instagram

prejšnji članek
Tekmovalka MasterChef razkrila, kdaj se bo poročila
Svet slavnih
Tekmovalka MasterChef razkrila, kdaj se bo poročila
naslednji članek
Lara Komar presenetila z novim videzom
Svet slavnih
Lara Komar presenetila z novim videzom