mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

klemen-jaklic_us
Necenzurirano

Ustavni sodnik gradi milijonsko vilo, živi pa v službenem stanovanju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Bergant zvezda oddaje Menjamo ženi

20. 5. 2019; 05.00
Avtor: V.M.
nataša bergant

Nataša Bergant foto: Planet TV

Ste si konec tedna ogledali novo oddajo Menjamo ženi? Kako vam je bila všeč energična Nataša Bergant?

Nataša Bergant je samozavestna ženska z močnim značajem in podobo, ki spominja na predano športnico. Na prvi pogled ji še zdaleč ne bi pripisali, da je mati petih otrok ter da skrbi za visoko organizirano družinsko življenje.

Njena družina šteje sedem članov in kot smo lahko videli, živijo nadvse aktivno in zdravo življenje. Z možem Mikom in petimi hčerami preživijo veliko časa na svežem zraku, kjer med drugim izvajajo vaje in treninge za zdravo telo. Da je gibanje del njenega vsakdana se kakopak pozna tudi na Natašini postavi, pohvali se namreč lahko z mišicami in izklesanim trebuščkom.

Nataša in Mike foto: Planet TV

Družino vodi pozitivna energija in življenjski moto: življenje je preprosto. V tem slogu imajo tudi urejeno stanovanje, kjer za čiščenje ne uporabljajo običajnih aparatov in pripomočkov, prav tako pa pri njih ne boste našli določenih kosov pohištva. Nekoliko drugačen je tudi njihov način prehranjevanja, Nataša denimo pripravlja obroke na tri ure, pri čemer jim je pomembno, da za pripravo hrane ne porabi veliko časa.

Samozavestno Natašo, ki si ob jutrih v ogledalo odločno ponavlja vzpodbudne besede, je za teden dni zamenjala 30-letna organizatorka dogodkov Nika Matoh. Za lepo avanturistko je bila skrb za Natašino družino velika sprememba, zlasti zaradi številnih nenavadnih navad družine Bergant.

prejšnji članek
Anna Paynich dosegla svetovni uspeh!
Svet slavnih
Anna Paynich dosegla svetovni uspeh!
naslednji članek
Intervju: David Skoko o kulinariki, domači 'konobi' in izzivih
Kulinarika
Intervju: David Skoko o kulinariki, domači 'konobi' in izzivih