profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Uganete, koliko let je dopolnil Marko Potrč?

21. 5. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
marko2

Marko Potrč foto: Planet TV

'Ja, zgledam starejši. Verjetno zato, ker tudi sem starejši. Ni ravno hude znanosti za tem,' pravi Marko Potrč in dodaja, da se počuti boljše kot tedaj, ko je bil star 20 let.

Priljubljeni voditelj Marko Potrč, ki ga lahko trenutno spremljamo v resničnostni oddaji The Fitness Family, je včeraj slavil 39. rojstni dan. Da se urno približuje štiridesetim, se tud njemu zdi neverjetno, a tako pač je, leta bežijo in za seboj puščajo sledi tudi na našem videzu in splošnem počutju. No, a slednje ne drži za Marka, ki se zaradi marljivega dela na sebi počuti bolje kot pred dvajsetimi leti.

Marko Potrč in Lili Žagar pred nekaj leti ... foto: Mediaspeed

»Brez pretiravanja. Vem, so ljudje tam zunaj, ki bi se sami bolje počutili, če bi jaz na fotkah imel lepo zaobljen pivski trebušček in lušten podbradek. Verjetno potem tudi ne bi bilo skrajno primitivnih komentarjev pod kakšnimi zapisi medijev in na FB ... ampak na srečo je precej več takšnih, ki mi znajo povedat, da jih moja volja do aktivnega življenja in športa prav vleče na to pot. In to me veseli. Zelo,« je voditelj zapisal na družabnem omrežju in nadaljeval, da mu dajejo veter v jadra tako športne aktivnosti, kot super počutje in občutek, da je morda komu v navdih.

»Let ne čutim. Ja, mam kakšno gubico ali pa dve več. To dejansko so leta. Imam pa tudi več kondicije, moči in volje kot sem imel pri 30-ih. In to je krasen občutek!«

prejšnji članek
Restavracije Jamieja Oliverja v insolvenčnem postopku
Svet slavnih
Restavracije Jamieja Oliverja v insolvenčnem postopku
naslednji članek
Takšno bo slovo od sina slovenskega glasbenika
Svet slavnih
Takšno bo slovo od sina slovenskega glasbenika