Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Uganete, koliko let je dopolnil Marko Potrč?
| V.M.

Uganete, koliko let je dopolnil Marko Potrč?

Marko Potrč, Planet TV

'Ja, zgledam starejši. Verjetno zato, ker tudi sem starejši. Ni ravno hude znanosti za tem,' pravi Marko Potrč in dodaja, da se počuti boljše kot tedaj, ko je bil star 20 let.

Priljubljeni voditelj Marko Potrč, ki ga lahko trenutno spremljamo v resničnostni oddaji The Fitness Family, je včeraj slavil 39. rojstni dan. Da se urno približuje štiridesetim, se tud njemu zdi neverjetno, a tako pač je, leta bežijo in za seboj puščajo sledi tudi na našem videzu in splošnem počutju. No, a slednje ne drži za Marka, ki se zaradi marljivega dela na sebi počuti bolje kot pred dvajsetimi leti.

Foto: Mediaspeed - Marko Potrč in Lili Žagar pred nekaj leti ...

»Brez pretiravanja. Vem, so ljudje tam zunaj, ki bi se sami bolje počutili, če bi jaz na fotkah imel lepo zaobljen pivski trebušček in lušten podbradek. Verjetno potem tudi ne bi bilo skrajno primitivnih komentarjev pod kakšnimi zapisi medijev in na FB ... ampak na srečo je precej več takšnih, ki mi znajo povedat, da jih moja volja do aktivnega življenja in športa prav vleče na to pot. In to me veseli. Zelo,« je voditelj zapisal na družabnem omrežju in nadaljeval, da mu dajejo veter v jadra tako športne aktivnosti, kot super počutje in občutek, da je morda komu v navdih.

»Let ne čutim. Ja, mam kakšno gubico ali pa dve več. To dejansko so leta. Imam pa tudi več kondicije, moči in volje kot sem imel pri 30-ih. In to je krasen občutek!«