Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim igralcem
| M. V.

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim igralcem

Zvezdnik serije Reka ljubezni, Timon Šturbej, sin Branka Šturbeja, dobitnik vesne za najboljšo stransko moško vlogo., Pop TV

Snema se nov slovenski celovečerec s srbskim zvezdnikom v eni od glavnih vlog.

Režiser Dominik Mencej (32 let) je v Gospiću na Hrvaškem začel snemati svoj celovečerni prvenec Jezdeca. Gre za zgodbo o dveh najboljših prijateljih sredi dvajsetih let, ki prihajata iz vasice v Prlekiji. Po ogledu filma Goli v sedlu (Easy Rider) svoja mopeda predelata v stilu chopperjev in se odpravita se na pot – Anton v želji napraviti vtis na svoje dekle, ki študira v glavnem mestu in mu že več mesecev ni pisala, Tomaž v iskanju duhovnih odgovorov na svoja videnja. Antonu se načrt izjalovi, a spozna svoje resnično poslanstvo – postane svetovni popotnik. Tomaž doživi razodetje – prvič v življenju spozna, da je bog ljubezen.

Prleška motorista igrata sodelavca iz mariborske Drame, Petja Labović (Prebujanja) in Timon Šturbej (poznamo ga iz Reke ljubezni), v eni od glavnih vlog pa nastopa tudi legendarni srbski igralec Nikola Kojo (Parada, Stanje šoka, Mi nismo angeli). Snemanje na lokacijah po Sloveniji in Hrvaški bo potekalo do julija, film pa bo končan predvidoma aprila 2020.

Foto: Staragara - Jezdeca