pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralec Reke ljubezni bo snemal z legendarnim igralcem

24. 5. 2019; 08.00
Avtor: M. V.
timon sturbej

Zvezdnik serije Reka ljubezni, Timon Šturbej, sin Branka Šturbeja, dobitnik vesne za najboljšo stransko moško vlogo. foto: Pop TV

Snema se nov slovenski celovečerec s srbskim zvezdnikom v eni od glavnih vlog.

Režiser Dominik Mencej (32 let) je v Gospiću na Hrvaškem začel snemati svoj celovečerni prvenec Jezdeca. Gre za zgodbo o dveh najboljših prijateljih sredi dvajsetih let, ki prihajata iz vasice v Prlekiji. Po ogledu filma Goli v sedlu (Easy Rider) svoja mopeda predelata v stilu chopperjev in se odpravita se na pot – Anton v želji napraviti vtis na svoje dekle, ki študira v glavnem mestu in mu že več mesecev ni pisala, Tomaž v iskanju duhovnih odgovorov na svoja videnja. Antonu se načrt izjalovi, a spozna svoje resnično poslanstvo – postane svetovni popotnik. Tomaž doživi razodetje – prvič v življenju spozna, da je bog ljubezen.

Prleška motorista igrata sodelavca iz mariborske Drame, Petja Labović (Prebujanja) in Timon Šturbej (poznamo ga iz Reke ljubezni), v eni od glavnih vlog pa nastopa tudi legendarni srbski igralec Nikola Kojo (Parada, Stanje šoka, Mi nismo angeli). Snemanje na lokacijah po Sloveniji in Hrvaški bo potekalo do julija, film pa bo končan predvidoma aprila 2020.

Jezdeca foto: Staragara

prejšnji članek
Nagrada za zadnji Šugmanov film
Svet slavnih
Nagrada za zadnji Šugmanov film
naslednji članek
Kaj Metka Albreht dela za tako dobre noge?
Svet slavnih
Kaj Metka Albreht dela za tako dobre noge?